Følgeforskning til "Piloter for mer inkluderende praksis i barnehage, skole og SFO" - del 1

Informasjon

30.01.2020 13.35 (GMT+01:00)
05.03.2020 12.00 (GMT+01:00)
Ja
Nei

Innkjøper

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norge
970018131

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Sommeren 2019 lyste Utdanningsdirektoratet, på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet, ut midler til kommuner som ønsket å prøve ut alternative praksiser for en bedre tilpasset opplæring i barnehage og skole. Målet var å styrke tilbudet til barn og elever med behov for særskilt tilrettelegging, både gjennom det ordinære og det spesialpedagogiske tilbudet. Fem kommuner ble valgt: Dovre/Sel, Lillehammer, Rælingen, Steinkjer og Vanylven, se vedlagte søknader (vedlegg 3).
Piloter for mer inkluderende praksis i barnehage, skole og SFO skal handle om hvordan barnehage, skole og SFO kan arbeide for å sikre at alle barn og elever får et godt tilpasset og inkluderende tilbud. Prosjektet vil bidra til kunnskapsgrunnlaget innen temaområder som tilpasset opplæring, tidlig innsats, spesialpedagogisk hjelp/spesialundervisning og inkludering.

Dette er trinn 2 i en to-trinns anskaffelse. For å se på prekvalifiseringen og tilhørende dokumenter, klikk på denne linken: Følgeforskning til "piloter for mer inkluderende praksis i barnehage, skole og SFO" - del 1

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00