Følgeforskning til "Piloter for mer inkluderende praksis i barnehage, skole og SFO" - del 1

Hankinnan yleistiedot

30.1.2020 14.35 (GMT+02:00)
5.3.2020 13.00 (GMT+02:00)
Kyllä
Ei

Hankintayksikkö

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norja
970018131

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Sommeren 2019 lyste Utdanningsdirektoratet, på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet, ut midler til kommuner som ønsket å prøve ut alternative praksiser for en bedre tilpasset opplæring i barnehage og skole. Målet var å styrke tilbudet til barn og elever med behov for særskilt tilrettelegging, både gjennom det ordinære og det spesialpedagogiske tilbudet. Fem kommuner ble valgt: Dovre/Sel, Lillehammer, Rælingen, Steinkjer og Vanylven, se vedlagte søknader (vedlegg 3).
Piloter for mer inkluderende praksis i barnehage, skole og SFO skal handle om hvordan barnehage, skole og SFO kan arbeide for å sikre at alle barn og elever får et godt tilpasset og inkluderende tilbud. Prosjektet vil bidra til kunnskapsgrunnlaget innen temaområder som tilpasset opplæring, tidlig innsats, spesialpedagogisk hjelp/spesialundervisning og inkludering.

Tämä on kaksivaiheinen hankinta. Tästä linkistä voi palata ensimmäisen vaiheen tietoihin: Følgeforskning til "piloter for mer inkluderende praksis i barnehage, skole og SFO" - del 1

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600