Konkurranse med forhandling - utvikling av løsning for tilsetting og gjeninntredelse i DFØs SAP lønnssystem

Informācija

Konkursa dialogs
21.10.2016 16:09 (GMT+03:00)
14.11.2016 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Direktoratet for økonomistyring Direktoratet for økonomistyring
Jostein Rolandsen Jostein Rolandsen
Postboks 7154
0130 Oslo
Norvēģija
986252932

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgavene til DFØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, å forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning samt levere økonomitjenester, herunder lønn- og regnskapstjenester, til om lag 86 prosent av de statlige virksomhetene. DFØ har også som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.

DFØ består av følgende avdelinger: Forvaltnings- og analyseavdeling, lønnsavdeling, regnskapsavdeling og strategi- og fellestjenesteavdeling. Oppdraget er knyttet til lønnsavdelingen i DFØ. Lønnsavdelingen består av de fem seksjonene kundesenter, firmaforvaltning, lønnsdata, lønnskjøring og applikasjonsforvaltning. Til sammen utgjør seksjonene andre- og tredjelinje brukerstøtte for SAP-systemet.

For ytterligere informasjon om DFØ og vår organisasjon vises det til www.dfo.no.

På lønns- og personalområdet har DFØ utviklet flere elektroniske skjema («e-skjema») til bruk for ansatte, eksterne og fagbrukere (lønnsmedarbeidere/saksbehandlere) hos våre kunder. E-skjemaene erstatter papirblanketter som tidligere er blitt registrert manuelt i lønnssystemet, og er en viktig del av DFØs digitaliseringsarbeid på området.

E-skjemaene for ansatte og eksterne er tilgjengelige i DFØs selvbetjeningsportaler, som blant annet har funksjonalitet for tidsregistrering, fraværssøknad og kvoteoversikt, føring av reiseregninger, reisesøknad, innkurv, og tid- reise- og lønnsslipp. I tillegg har vi til nå laget tre e-skjema for bruk av fagbrukere direkte i SAP kjernesystem: Hurtigregistrering, stillingsendring og fratredelse.

Gjennom denne anskaffelsen ønsker vi å innhente bistand til å utvikle en løsning for bruk av fagbrukere til å tilsette eventuelt gjeninntre ansatte og eksterne i kjernesystemet. Se kravspesifikasjon som beskriver de fire scenarioene. I dag benyttes en manuell blankett (Excel regneark) for dette formålet. Løsningen blir i hovedsak utviklet for fagbrukere hos våre fullservicekunder som har begrenset skrivetilgang i lønnssystemet, men skal også kunne benyttes av våre basis og –delservicekunder.

Anbudskonkurransen omfatter leveranse av programvare og installasjon (hovedleveransen) samt opsjon for eventuelle fremtidige utvidelser av funksjonalitet og / eller ytelse.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Konkurransegrunnlag - DF%C3%98.pdf 326 KB
Vedlegg 1 Bilag 8 Endringer til SSA-T.pdf 507 KB
Vedlegg 2 - Prisskjema2.pdf 173 KB
Vedlegg 3 - Bilag 1 Kundens kravspesifikasjon.pdf 765 KB
Vedlegg 4 - Bilag 3 Teknisk plattform.pdf 1,07 MB
Vedlegg 5 - 01 Tilsetting av m%C3%A5neds- og timel%C3%B8nnete.pdf 160 KB
Vedlegg 5 - 03 Endring av l%C3%B8nns- og stillingsforhold.pdf 97 KB
Vedlegg 5 - Utdypende informasjon om DF%C3%98s l%C3%B8sninger o.l.pdf 545 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija