Konkurranse med forhandling - utvikling av løsning for tilsetting og gjeninntredelse i DFØs SAP lønnssystem

Information

Konkurrencepræget dialog
21-10-2016 15:09 (GMT+02:00)
14-11-2016 12:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Direktoratet for økonomistyring Direktoratet for økonomistyring
Jostein Rolandsen Jostein Rolandsen
Postboks 7154
0130 Oslo
Norge
986252932

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgavene til DFØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, å forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning samt levere økonomitjenester, herunder lønn- og regnskapstjenester, til om lag 86 prosent av de statlige virksomhetene. DFØ har også som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.

DFØ består av følgende avdelinger: Forvaltnings- og analyseavdeling, lønnsavdeling, regnskapsavdeling og strategi- og fellestjenesteavdeling. Oppdraget er knyttet til lønnsavdelingen i DFØ. Lønnsavdelingen består av de fem seksjonene kundesenter, firmaforvaltning, lønnsdata, lønnskjøring og applikasjonsforvaltning. Til sammen utgjør seksjonene andre- og tredjelinje brukerstøtte for SAP-systemet.

For ytterligere informasjon om DFØ og vår organisasjon vises det til www.dfo.no.

På lønns- og personalområdet har DFØ utviklet flere elektroniske skjema («e-skjema») til bruk for ansatte, eksterne og fagbrukere (lønnsmedarbeidere/saksbehandlere) hos våre kunder. E-skjemaene erstatter papirblanketter som tidligere er blitt registrert manuelt i lønnssystemet, og er en viktig del av DFØs digitaliseringsarbeid på området.

E-skjemaene for ansatte og eksterne er tilgjengelige i DFØs selvbetjeningsportaler, som blant annet har funksjonalitet for tidsregistrering, fraværssøknad og kvoteoversikt, føring av reiseregninger, reisesøknad, innkurv, og tid- reise- og lønnsslipp. I tillegg har vi til nå laget tre e-skjema for bruk av fagbrukere direkte i SAP kjernesystem: Hurtigregistrering, stillingsendring og fratredelse.

Gjennom denne anskaffelsen ønsker vi å innhente bistand til å utvikle en løsning for bruk av fagbrukere til å tilsette eventuelt gjeninntre ansatte og eksterne i kjernesystemet. Se kravspesifikasjon som beskriver de fire scenarioene. I dag benyttes en manuell blankett (Excel regneark) for dette formålet. Løsningen blir i hovedsak utviklet for fagbrukere hos våre fullservicekunder som har begrenset skrivetilgang i lønnssystemet, men skal også kunne benyttes av våre basis og –delservicekunder.

Anbudskonkurransen omfatter leveranse av programvare og installasjon (hovedleveransen) samt opsjon for eventuelle fremtidige utvidelser av funksjonalitet og / eller ytelse.

Filer

Navn Størrelse
Konkurransegrunnlag - DF%C3%98.pdf 326 KB
Vedlegg 1 Bilag 8 Endringer til SSA-T.pdf 507 KB
Vedlegg 2 - Prisskjema2.pdf 173 KB
Vedlegg 3 - Bilag 1 Kundens kravspesifikasjon.pdf 765 KB
Vedlegg 4 - Bilag 3 Teknisk plattform.pdf 1,07 MB
Vedlegg 5 - 01 Tilsetting av m%C3%A5neds- og timel%C3%B8nnete.pdf 160 KB
Vedlegg 5 - 03 Endring av l%C3%B8nns- og stillingsforhold.pdf 97 KB
Vedlegg 5 - Utdypende informasjon om DF%C3%98s l%C3%B8sninger o.l.pdf 545 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark