Rekruttering af rejseholdskonsulenter til Videnscenter for værdig ældrepleje

Information

Ej tillämpligt
2018-06-07 09:58 (GMT+02:00)

Inköpare

Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsen
Anika Orup
Islands Bryge 67
2300 København S
Danmark

Kort beskrivning

Sundhedsstyrelsens Videnscenter for værdig ældrepleje skal bl.a. tilbyde kommuner og ældreplejeenheder rejseholdsforløb af varierende varighed, hvorfor der skal etableres et korps af rejseholdskonsulenter. Formålet er at understøtte kommunernes arbejde med værdighed i ældreplejen via forskellige typer af kompetenceudviklings- og rådgivningsforløb. Der fokuseres på praksisudvikling, positive forandringer af det borgerrettede daglige arbejde, og udvikling af kultur og samarbejde i medarbejder- og ledelsesgruppen. Der offentliggøres i ultimo juni følgende udbud:

Rekruttering af ca. 8 proces- og læringskonsulenter med stærke kompetencer i facilitering af forandringsprocesser, viden og indsigt i ældreområdet. Såvel konsulenter med egen virksomhed som ansatte konsulenter i andre virksomheder kan byde på opgaven. Det kan fx være konsulenter/undervisere ansat i kommuner, uddannelsesinstitutioner eller konsulentvirksomheder mv.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige