Rekruttering af rejseholdskonsulenter til Videnscenter for værdig ældrepleje

Informacija apie pirkimą

Netaikoma
2018-06-07 10:58 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsen
Anika Orup
Islands Bryge 67
2300 København S
Danija

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Sundhedsstyrelsens Videnscenter for værdig ældrepleje skal bl.a. tilbyde kommuner og ældreplejeenheder rejseholdsforløb af varierende varighed, hvorfor der skal etableres et korps af rejseholdskonsulenter. Formålet er at understøtte kommunernes arbejde med værdighed i ældreplejen via forskellige typer af kompetenceudviklings- og rådgivningsforløb. Der fokuseres på praksisudvikling, positive forandringer af det borgerrettede daglige arbejde, og udvikling af kultur og samarbejde i medarbejder- og ledelsesgruppen. Der offentliggøres i ultimo juni følgende udbud:

Rekruttering af ca. 8 proces- og læringskonsulenter med stærke kompetencer i facilitering af forandringsprocesser, viden og indsigt i ældreområdet. Såvel konsulenter med egen virksomhed som ansatte konsulenter i andre virksomheder kan byde på opgaven. Det kan fx være konsulenter/undervisere ansat i kommuner, uddannelsesinstitutioner eller konsulentvirksomheder mv.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva