Annoncering vedrørende produktion og udbringning af mad til plejecentre og visiterede borgere i eget hjem i Jammerbugt Kommune

Information

101 - Varor och tjänster
Öppet förfarande
2015-06-26 15:11 (GMT+02:00)
2015-08-17 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Jammerbugt Kommune Jammerbugt Kommune
Kristian Ax
Toftevej 43 43
9440 Aabybro
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Jammerbugt Kommune ønsker med nærværende annoncering at opnå en fleksibel model for bespisning af Ordregivers visiterede borgere i eget hjem samt beboere på Jammerbugt Kommunes plejecentre.

Jammerbugt Kommuner ønsker et tæt samarbejde med de kommende leverandører omkring større fleksibilitet i menuplanerne, antal leveringer pr. uge, bestillingsproceduren samt samarbejde, vidensdeling og udvikling omkring mere økologi og mindre madspild.

Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at der set over hele landet er mere end 60 % af beboerne på plejecentre og i plejebolig, der har synkebesvær, og dysfagi for ældre over 65 år rammer op til 40 % af de ældre beboere. Ordregiver ønsker et samarbejde omkring de faktorer og udfordringer, der er i forbindelse med madservice til ældre, samt samarbejde om at forbedre praksis og dele viden og erfaring.

Annonceringen er opdelt i 2 delaftaler:

Delaftale 1: Produktion, pakning og udbringning af døgnkost, herunder diætkost og specialkost til Jammerbugt Kommunes plejecentre, som for nuværende tæller 9 plejecentre.

Jammerbugt Kommune udbyder produktion og levering af døgnkost for de nuværende 313 plejeboliger, fordelt på 30 forskellige afsnit på i alt 9 plejecentre i Jammerbugt Kommune.

Delaftale 2: Produktion, pakning og udbringning af en visiteret hovedret, herunder visiteret diætkost og specialkost til borgere, bosiddende uden for et plejecenter, som er visiteret til madservice.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige