Invitasjon til dialogkonferanse om anskaffelse av rådgivertjeneste - Vikåsen vanntunnel

Information

2015-03-17 15:15 (GMT+01:00)

Inköpare

Trondheim kommune Trondheim kommune
Elisabeth C. Nordskag Elisabeth Nordskag
Postboks 2300 Sluppen
7004 Trondheim
Norge
942 110 464

Kort beskrivning

I prosjektet Vikåsen vanntunnel ønsker Trondheim kommune å være åpne for og lytte til innspill fra både rådgivere og entreprenører som har erfaring og kompetanse i denne type prosjekter. Målet er i første omgang at kommunen blir en bedre bestiller av konsulent/rådgiver-tjenester innenfor kommunalteknikk. Vi ønsker derfor gå inn i en dialog med potensielle leverandører av rådgivertjenester for å gjennomføre bedre anskaffelser for både leverandør og oppdragsgiver.

Overordnet ønskes dialog for å bli bedre i stand til å etterspørre riktig kompetanse og øke sannsynligheten for tilbud om de beste tjenestene, få en oversikt over hva bransjen er i stand til å levere, få en bedre oversikt over mulige leverandører og skape interesse for oppdraget. Vi ønsker å utfordre leverandørene på oppdatert og eventuelt ny kunnskap innenfor de fagområder byggeprosjektet omfatter, hvordan leverandørene kan tenkes å fange opp ny og nyttig, relevant kunnskap, og hvordan oppdragsgiver og rådgiver best og mest effektivt kan arbeide sammen underveis.

Foreløpig plan er å gjennomføre anskaffelse av rådgivertjeneste sommeren 2015.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Invitasjon%20til%20dialogkonferanse%20om%20anskaffelse%20av%20r%C3%A5dgivertjeneste.pdf 822 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige