Invitasjon til dialogkonferanse om anskaffelse av rådgivertjeneste - Vikåsen vanntunnel

Informacija apie pirkimą

2015-03-17 16:15 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Trondheim kommune Trondheim kommune
Elisabeth C. Nordskag Elisabeth Nordskag
Postboks 2300 Sluppen
7004 Trondheim
Norvegija
942 110 464

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

I prosjektet Vikåsen vanntunnel ønsker Trondheim kommune å være åpne for og lytte til innspill fra både rådgivere og entreprenører som har erfaring og kompetanse i denne type prosjekter. Målet er i første omgang at kommunen blir en bedre bestiller av konsulent/rådgiver-tjenester innenfor kommunalteknikk. Vi ønsker derfor gå inn i en dialog med potensielle leverandører av rådgivertjenester for å gjennomføre bedre anskaffelser for både leverandør og oppdragsgiver.

Overordnet ønskes dialog for å bli bedre i stand til å etterspørre riktig kompetanse og øke sannsynligheten for tilbud om de beste tjenestene, få en oversikt over hva bransjen er i stand til å levere, få en bedre oversikt over mulige leverandører og skape interesse for oppdraget. Vi ønsker å utfordre leverandørene på oppdatert og eventuelt ny kunnskap innenfor de fagområder byggeprosjektet omfatter, hvordan leverandørene kan tenkes å fange opp ny og nyttig, relevant kunnskap, og hvordan oppdragsgiver og rådgiver best og mest effektivt kan arbeide sammen underveis.

Foreløpig plan er å gjennomføre anskaffelse av rådgivertjeneste sommeren 2015.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Invitasjon%20til%20dialogkonferanse%20om%20anskaffelse%20av%20r%C3%A5dgivertjeneste.pdf 822 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva