Brugertilfredshedsundersøgelse af forældres tilfredshed med folkeskolen

Information

102 - Mindre projekt
Öppet förfarande
2015-02-06 13:09 (GMT+01:00)
2015-02-20 12:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Økonomi- og Indenrigsministeriet Økonomi- og Indenrigsministeriet
Nicolai Abildskov Pallisborg Nicolai Abildskov Pallisborg
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

I aftalen om kommunernes økonomi for 2011 blev det aftalt at anbefale kommunerne hvert andet år at offentliggøre sammenlignelige oplysninger om den brugeroplevede kvalitet blandt modtagere af hjemmehjælp, forældre til børn i dagtilbud, forældre til elever i folkeskoler, forældre til børn SFO/fritidshjem samt elever i folkeskolen. Kommunerne opfordres her til at anvende en række fælles udviklede spørgeskemaer, som ligger tilgængelige på Økonomi- og Indenrigsministeriets samt KL’s hjemmesider. For at muliggøre sammenligning på tværs af kommuner har regeringen og KL i fællesskab udviklet et datavarehus, som siden september 2012 har givet kommunerne mulighed for at indberette resultaterne af deres undersøgelser og sammenligne resultaterne med andre kommuner.

Der blev i foråret 2012 gennemført en ”baseline”-måling af den nationale brugertilfredshed blandt de nævnte modtagergrupper. Denne baselinemåling blev gentaget i 2014, hvor den blev udbygget med en analyse af de indsamlede resultater. Baselinemålingen i 2012 blev foretaget af Rambøll Management, mens det var Epinion der stod for baselinemålingen og den efterfølgende analyse i 2014.

I forbindelse med folkeskolereformen er spørgeskemaet til forældre til elever i skoler (inkl. specialklasser) blevet justeret, og med udgangspunkt i det opdaterede skema ønskes der med denne annoncering en ny ”baseline”-måling af den nationale brugertilfredshed på folkeskoleområdet.

Den valgte leverandør skal gennemføre en landsdækkende repræsentativ brugertilfredshedsundersøgelse med anvendelse af spørgeskemaet til forældre til elever i folkeskoler (inkl. specialklasser).

Undersøgelsen skal som minimum indeholde svar fra 1.600 respondenter og være repræsentativ mht. geografi, alder og køn svarende til modtagergruppen for spørgeskemaet – forældre til elever i folkeskoler (inkl. specialklasser). Undersøgelsen skal desuden være repræsentativ mht. elevernes alder og køn

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Udbudsmateriale.pdf 84 KB
Bilag 1 Spørgeskema forældre til elever i skoler 2015 (ny version).pdf 85 KB
Bilag 2 Udkast til kontrakt.pdf 84 KB
Bilag 3 Tro og love erklæring.pdf 183 KB
Spørgsmål svar (version 1).pdf 47 KB
Spørgsmål svar (version 2).pdf 25 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige