Brugertilfredshedsundersøgelse af forældres tilfredshed med folkeskolen

Informasjon

102 - Mindre oppgaver
Åpen anbudskonkurranse
06.02.2015 13.09 (GMT+01:00)
20.02.2015 12.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Økonomi- og Indenrigsministeriet Økonomi- og Indenrigsministeriet
Nicolai Abildskov Pallisborg Nicolai Abildskov Pallisborg
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

I aftalen om kommunernes økonomi for 2011 blev det aftalt at anbefale kommunerne hvert andet år at offentliggøre sammenlignelige oplysninger om den brugeroplevede kvalitet blandt modtagere af hjemmehjælp, forældre til børn i dagtilbud, forældre til elever i folkeskoler, forældre til børn SFO/fritidshjem samt elever i folkeskolen. Kommunerne opfordres her til at anvende en række fælles udviklede spørgeskemaer, som ligger tilgængelige på Økonomi- og Indenrigsministeriets samt KL’s hjemmesider. For at muliggøre sammenligning på tværs af kommuner har regeringen og KL i fællesskab udviklet et datavarehus, som siden september 2012 har givet kommunerne mulighed for at indberette resultaterne af deres undersøgelser og sammenligne resultaterne med andre kommuner.

Der blev i foråret 2012 gennemført en ”baseline”-måling af den nationale brugertilfredshed blandt de nævnte modtagergrupper. Denne baselinemåling blev gentaget i 2014, hvor den blev udbygget med en analyse af de indsamlede resultater. Baselinemålingen i 2012 blev foretaget af Rambøll Management, mens det var Epinion der stod for baselinemålingen og den efterfølgende analyse i 2014.

I forbindelse med folkeskolereformen er spørgeskemaet til forældre til elever i skoler (inkl. specialklasser) blevet justeret, og med udgangspunkt i det opdaterede skema ønskes der med denne annoncering en ny ”baseline”-måling af den nationale brugertilfredshed på folkeskoleområdet.

Den valgte leverandør skal gennemføre en landsdækkende repræsentativ brugertilfredshedsundersøgelse med anvendelse af spørgeskemaet til forældre til elever i folkeskoler (inkl. specialklasser).

Undersøgelsen skal som minimum indeholde svar fra 1.600 respondenter og være repræsentativ mht. geografi, alder og køn svarende til modtagergruppen for spørgeskemaet – forældre til elever i folkeskoler (inkl. specialklasser). Undersøgelsen skal desuden være repræsentativ mht. elevernes alder og køn

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Udbudsmateriale.pdf 84 KB
Bilag 1 Spørgeskema forældre til elever i skoler 2015 (ny version).pdf 85 KB
Bilag 2 Udkast til kontrakt.pdf 84 KB
Bilag 3 Tro og love erklæring.pdf 183 KB
Spørgsmål svar (version 1).pdf 47 KB
Spørgsmål svar (version 2).pdf 25 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00