Markedsundersøkelse – Kvalitetssystem og virksomhetsarkitektur i NAV

Information

2014-11-27 20:55 (GMT+01:00)

Inköpare

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Mildrid Kvalvik Mildrid Kvalvik
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norge
889640782

Kort beskrivning

NAV ønsker å forbedre kvaliteten i sine tjenester og ytelser og gjennomfører i den forbindelse en markedsundersøkelse for å forberede gjennomføring av en anskaffelseprosess. Kvalitetssystemet skal inneholde de elementene som NAV trenger for å øke kvalitet og få til en god «operasjonalisering av strategien». NAV ønsker å kombinere systembehovene knyttet til etableringen av ett kvalitetssystem med helhetlig utvikling, slik at NAV blir i bedre stand til å gjøre de rette prioriteringene og til å levere riktig kvalitet og drive forretningsstyrt. Systemelementer knyttet til kvalitet og IKT-utvikling bør på sikt være tett integrerte elementer og vi ønsker å se på mulighetene for hvordan dette kan realiseres.

NAV inviterer derfor markedsaktører som er interessert til å besvare vedlagte spørreskjema og returnere utfylt til angitt epostadresse, jf. kontaktinfo i Del l pkt. 1.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
14-5927 Veiledende kunngjøring Doffin 100.docx 371 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige