Intensjonskunngjøring: Forbruksmateriell knyttet til ID- Gelstation

Information

Tilldelning av kontrakt utan att ett meddelande om upphandling först offentliggjorts i Europeiska unionens officiella tidning
2014-04-30 04:06 (GMT+02:00)

Inköpare

Sykehuset Østfold HF Sykehuset Østfold HF
Mia Stylo Mia Stylo
Postboks 1074
1603 Fredrikstad
Norge
983971768

Tilldelningsinformation

Sykehuset Østfold , Transfusjonsmedisin- blodbank , har to ID-Gelstation. Produktet er spesielt utviklet og levert som et hjelpemiddel for å automatisere utførelsen av blodtypeserologiske analyser på Bio-Rad ID-Kort. Sykehuset Østfold har til intensjon å inngå avtale med Norsk Labex AS for kjøp av forbruksmateriell knyttet til bruk av instrumentene.

Instrumentene fungerer kun ved bruk av Bio-Rad ID-kort og tilhørende reagenser.

Unntaket er humanbaserte celleprodukter, for eksempel for ABO/Rh typing, antistoffscreening og identifisering. Det er svært viktig for Sykehuset Østfold at instrumentene fungerer som de skal til enhver tid. Norsk Labex AS har i dag ansvaret for kontroller og vedlikehold. Dette er inkludert ved kjøpet av instrumentene og er en avtale som varer i produktets levetid. Ansvaret vil imidlertid falle bort ved bruk av annet materiell enn IVD-tilpassede/ sertifiserte produkter i ID-Gelstation.

Da unntaket utgjør en liten del av forbruksmateriellet både i volum og kostnad, anser Sykehuset Østfold at det ikke vil være økonomisk mest fordelaktig å velge annet forbruksmateriell som vil føre til at leverandørens ansvar faller bort.

Sykehuset Østfold ønsker å inngå avtale med Norsk Labex AS for forbruksmateriellet snarest etter 2. mai. Denne avtalen vil ha en varighet på 2 +1+1 år.



Kontraktstildeling

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige