Intensjonskunngjøring: Forbruksmateriell knyttet til ID- Gelstation

Information

Tildeling af kontrakt uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende
30-04-2014 04:06 (GMT+02:00)

Indkøber

Sykehuset Østfold HF Sykehuset Østfold HF
Mia Stylo Mia Stylo
Postboks 1074
1603 Fredrikstad
Norge
983971768

Tildelingsinformationer

Sykehuset Østfold , Transfusjonsmedisin- blodbank , har to ID-Gelstation. Produktet er spesielt utviklet og levert som et hjelpemiddel for å automatisere utførelsen av blodtypeserologiske analyser på Bio-Rad ID-Kort. Sykehuset Østfold har til intensjon å inngå avtale med Norsk Labex AS for kjøp av forbruksmateriell knyttet til bruk av instrumentene.

Instrumentene fungerer kun ved bruk av Bio-Rad ID-kort og tilhørende reagenser.

Unntaket er humanbaserte celleprodukter, for eksempel for ABO/Rh typing, antistoffscreening og identifisering. Det er svært viktig for Sykehuset Østfold at instrumentene fungerer som de skal til enhver tid. Norsk Labex AS har i dag ansvaret for kontroller og vedlikehold. Dette er inkludert ved kjøpet av instrumentene og er en avtale som varer i produktets levetid. Ansvaret vil imidlertid falle bort ved bruk av annet materiell enn IVD-tilpassede/ sertifiserte produkter i ID-Gelstation.

Da unntaket utgjør en liten del av forbruksmateriellet både i volum og kostnad, anser Sykehuset Østfold at det ikke vil være økonomisk mest fordelaktig å velge annet forbruksmateriell som vil føre til at leverandørens ansvar faller bort.

Sykehuset Østfold ønsker å inngå avtale med Norsk Labex AS for forbruksmateriellet snarest etter 2. mai. Denne avtalen vil ha en varighet på 2 +1+1 år.



Kontraktstildeling

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark