Pilotprosjekt: Ubemannet rengjøring og rensing av tunnellbasseng - Invitasjon til å delta i dialogkonferanse

Information

2014-04-15 14:10 (GMT+02:00)

Inköpare

Bergen Vann KF Bergen Vann KF
Ole Dan Lundekvam Ole Dan Lundekvam
Spelhaugen 22
5147 Bergen
Norge
987328096

Kort beskrivning

Med denne veiledende kunngjøring inviterer Bergen Vann KF og Bergen kommune til deltakelse i pilotprosjekt om ubemannet rengjøring og rensing av tunnellbasseng. Kunngjøringen har som formål å invitere til initiell dialogkonferanse 14. mai 2014, på Svartediket vannbehandlingsanlegget i Bergen.

Eiere av tunnelbasseng for drikkevann har etablert en felles prosjektgruppe som har til hensikt å utvikle en fjernstyrt enhet egnet til å utføre ulike oppgaver inne i fjellbasseng. Da vil behovet for kostbar fjellsikring og andre HMS tiltak bli betydelig redusert. Oppgaven vil i hovedsak være å fjerne slam fra bassengene på en hurtig og effektiv måte, eller å gjennomføre inspeksjoner, hente ut vannprøver, trekke med seg og feste kabler med mer.

I samarbeid med NHO/KS Nasjonalt Program for leverandørutvikling har prosjektgruppen valgt å gjennomføre denne prosessen som et pilotprosjekt for å dra nytte av kompetanse og kunnskap som finnes hos ulike leverandører med erfaring i bruk av teknologi som kan være egnet til denne type oppgaver.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
140409 Pilotnotat - rengjøring av tunnelbasseng doc.pdf 819 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige