Pilotprosjekt: Ubemannet rengjøring og rensing av tunnellbasseng - Invitasjon til å delta i dialogkonferanse

Hange

15.04.2014 15:10 (GMT+03:00)

Hankija

Bergen Vann KF Bergen Vann KF
Ole Dan Lundekvam Ole Dan Lundekvam
Spelhaugen 22
5147 Bergen
Norra
987328096

Hanke lühikirjeldus

Med denne veiledende kunngjøring inviterer Bergen Vann KF og Bergen kommune til deltakelse i pilotprosjekt om ubemannet rengjøring og rensing av tunnellbasseng. Kunngjøringen har som formål å invitere til initiell dialogkonferanse 14. mai 2014, på Svartediket vannbehandlingsanlegget i Bergen.

Eiere av tunnelbasseng for drikkevann har etablert en felles prosjektgruppe som har til hensikt å utvikle en fjernstyrt enhet egnet til å utføre ulike oppgaver inne i fjellbasseng. Da vil behovet for kostbar fjellsikring og andre HMS tiltak bli betydelig redusert. Oppgaven vil i hovedsak være å fjerne slam fra bassengene på en hurtig og effektiv måte, eller å gjennomføre inspeksjoner, hente ut vannprøver, trekke med seg og feste kabler med mer.

I samarbeid med NHO/KS Nasjonalt Program for leverandørutvikling har prosjektgruppen valgt å gjennomføre denne prosessen som et pilotprosjekt for å dra nytte av kompetanse og kunnskap som finnes hos ulike leverandører med erfaring i bruk av teknologi som kan være egnet til denne type oppgaver.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
140409 Pilotnotat - rengjøring av tunnelbasseng doc.pdf 819 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti