Palvelukiinteistöjen jäähdytysjärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Information

Öppet förfarande
2023-02-10 15:07 (GMT+01:00)
2023-03-03 15:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Jari Mattila Jari Mattila
Asematie 7
01300 Vantaa
Finland
0124610-9

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Vantaan kaupungin toimitilajohtaminen ja VTK kiinteistöt Oy pyytävät tarjousta Vantaan kaupungin palvelukiinteistöjen ilmanvaihdon jäähdytysjärjestelmien huolto- ja korjaustöistä sekä vuototarkistuksista 24 kuukaudeksi (+ kaksi kertaa 12 kuukauden optio) siinä laajuudessa kuin tässä tarjouspyynnössä liiteasiakirjoineen ilmenee.

Tarjoaja sitoutuu pitämään yllä rekisteriä ja suorittamaan lakisääteiset vuosihuollot ja vuototarkastukset liitteenä olevien kohteiden osalta sekä suorittamaan korjauksia erillisten tilausten mukaan. Tarjoaja tallentaa huoltoraportit tilaajan sähköiseen huoltokirjajärjestelmään. Raportointi on laskutuksen ehtona. Kohdelistaukseen on mahdollista liittää sopimusaikana tulevia uusia kohteita tai laitteita.

Tällä tarjouskilpailulla valitaan kaksi sopimuskumppania, joiden kanssa tehdään puitesopimus saatujen tarjousten perusteella 24 kuukaudeksi. Sopimusta voidaan jatkaa ilman erillistä kilpauluttamista kaksi kertaa 12 kuukaudeksi kerrallaan (optio).

Tilaaja voi halutessaan pyytää tarjouksen ja valita kokonaiskustannuksiltaan edullisemman palveluntuottajan yksittäiselle palvelukokonaisuudelle, jos yksittäisen toimeksiannon kokonaishinta ylittää arvonlisäverottomana 2.000 euroa.
Tilaaja voi valita palveluntuottajan yksittäiselle palvelukokonaisuudelle myös palveluntuottajan aikataulusta johtuvista syistä, jotka on tarkemmin selostettu palvelukuvauksessa (liite 3).

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Palvelukiinteistöjen jäähdytysjärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut.zip 1,13 MB
Palvelukiinteistöjen jäähdytysjärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut.pdf 416 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige