Palvelukiinteistöjen jäähdytysjärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2023-02-10 16:07 (GMT+02:00)
2023-03-03 16:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Jari Mattila Jari Mattila
Asematie 7
01300 Vantaa
Suomija
0124610-9

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Vantaan kaupungin toimitilajohtaminen ja VTK kiinteistöt Oy pyytävät tarjousta Vantaan kaupungin palvelukiinteistöjen ilmanvaihdon jäähdytysjärjestelmien huolto- ja korjaustöistä sekä vuototarkistuksista 24 kuukaudeksi (+ kaksi kertaa 12 kuukauden optio) siinä laajuudessa kuin tässä tarjouspyynnössä liiteasiakirjoineen ilmenee.

Tarjoaja sitoutuu pitämään yllä rekisteriä ja suorittamaan lakisääteiset vuosihuollot ja vuototarkastukset liitteenä olevien kohteiden osalta sekä suorittamaan korjauksia erillisten tilausten mukaan. Tarjoaja tallentaa huoltoraportit tilaajan sähköiseen huoltokirjajärjestelmään. Raportointi on laskutuksen ehtona. Kohdelistaukseen on mahdollista liittää sopimusaikana tulevia uusia kohteita tai laitteita.

Tällä tarjouskilpailulla valitaan kaksi sopimuskumppania, joiden kanssa tehdään puitesopimus saatujen tarjousten perusteella 24 kuukaudeksi. Sopimusta voidaan jatkaa ilman erillistä kilpauluttamista kaksi kertaa 12 kuukaudeksi kerrallaan (optio).

Tilaaja voi halutessaan pyytää tarjouksen ja valita kokonaiskustannuksiltaan edullisemman palveluntuottajan yksittäiselle palvelukokonaisuudelle, jos yksittäisen toimeksiannon kokonaishinta ylittää arvonlisäverottomana 2.000 euroa.
Tilaaja voi valita palveluntuottajan yksittäiselle palvelukokonaisuudelle myös palveluntuottajan aikataulusta johtuvista syistä, jotka on tarkemmin selostettu palvelukuvauksessa (liite 3).

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Palvelukiinteistöjen jäähdytysjärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut.zip 1,13 MB
Palvelukiinteistöjen jäähdytysjärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut.pdf 416 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva