Kulbaneparken - 001407

Information

03 - Meddelande om tilldelning av kontrakt
Öppet förfarande
2020-10-23 09:20 (GMT+02:00)

Inköpare

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, Afdeling for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, Afdeling for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold
Karsten Kølbøl Sørensen Karsten Kølbøl Sørensen
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark

Tilldelningsinformation

Opgaven udbydes i hovedentreprise. Kulbaneparken er en ny park, som anlægges i Kulbanekvarteret i Valby. Kulbaneparken ligger ovenpå en delstrækning af den nye jernbaneforbindelse mellem København og Ringsted. Entrepriseområdet strækker sig fra den lukkede banegravs begyndelse ved Retortvej i øst til Vigerslevvej, som afgrænser parken i vest. Det er et ca. 1 km langt forløb, som afgrænses delvist af Kulbanevej mod syd og den almene boligforening Vigerslev Vænge mod nord. Syd for Kulbanevej og øst for Hornemanns Vænge ligger den anden og mindre del af projektområdet, som indeholder regnvandsbassinet Kulgraven. Projektområdet udgør samlet ca. 44 000 m2. Jernbaneforbindelsen København-Ringsted er ført under jorden på det kommende parkareal i en delvist nedgravet tunnel. Parken skal derfor på nordsiden af Kulbanevej anlægges på et hævet terræn med delvist stejle skråninger. Tunnelen og dets jordankre medfører en række tekniske krav og begrænsninger til parkprojektet.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige