Kulbaneparken - 001407

Информация о тендерe

03 - Contract award notice
Open procedure
23.10.2020 9:20 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, Afdeling for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, Afdeling for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold
Karsten Kølbøl Sørensen Karsten Kølbøl Sørensen
Islands Brygge 37
2300 København S
Дания

Assignment text

Opgaven udbydes i hovedentreprise. Kulbaneparken er en ny park, som anlægges i Kulbanekvarteret i Valby. Kulbaneparken ligger ovenpå en delstrækning af den nye jernbaneforbindelse mellem København og Ringsted. Entrepriseområdet strækker sig fra den lukkede banegravs begyndelse ved Retortvej i øst til Vigerslevvej, som afgrænser parken i vest. Det er et ca. 1 km langt forløb, som afgrænses delvist af Kulbanevej mod syd og den almene boligforening Vigerslev Vænge mod nord. Syd for Kulbanevej og øst for Hornemanns Vænge ligger den anden og mindre del af projektområdet, som indeholder regnvandsbassinet Kulgraven. Projektområdet udgør samlet ca. 44 000 m2. Jernbaneforbindelsen København-Ringsted er ført under jorden på det kommende parkareal i en delvist nedgravet tunnel. Parken skal derfor på nordsiden af Kulbanevej anlægges på et hævet terræn med delvist stejle skråninger. Tunnelen og dets jordankre medfører en række tekniske krav og begrænsninger til parkprojektet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00