Høring i forhold til telemedicinsk infrastruktur.

Информация о тендерe

Not applicable
25.03.2017 9:19 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg
Esben Wolf Esben Wolf
Søren Frichs Vej 36 G
8230 Åbyhøj
Дания
55133018

Информация о тендере

Med henblik på en fællesoffentlig rammeaftale om telemedicinsk infrastruktur ønsker kommuner og regioner en dialog med markedet om mulighederne for en sådan. Opdragsgiverne er stadig i en proces, som endeligt skal fastlægge rammerne for et udbud. Det kan derfor endnu ikke oplyses, i hvilket regi et udbud vil blive bekendtgjort.

En telemedicinsk infrastruktur antages om minimum at skulle understøtte følgende:

Dataopsamling: Data opstår hos borger. Disse data er relevante for enten region eller kommune, som derfor opsamler dem. Af hensyn til det tværsektorielle samarbejde udstilles data endvidere over for den nationale infrastruktur, sådan at andre (regioner/kommuner/myndigheder/aktører) kan tilgå dem dér. Der indgår her elementer som sikkerhedsmodel, brugeradministration, bruger-roller, database m.m. Integrationer: Den myndighed, som opsamler data, vil have behov for systemintegrationer til andre, lokale systemer som f.eks. EPJ, EOJ og lign.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00