Høring i forhold til telemedicinsk infrastruktur.

Informacija apie pirkimą

Netaikoma
2017-03-25 10:19 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg
Esben Wolf Esben Wolf
Søren Frichs Vej 36 G
8230 Åbyhøj
Danija
55133018

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Med henblik på en fællesoffentlig rammeaftale om telemedicinsk infrastruktur ønsker kommuner og regioner en dialog med markedet om mulighederne for en sådan. Opdragsgiverne er stadig i en proces, som endeligt skal fastlægge rammerne for et udbud. Det kan derfor endnu ikke oplyses, i hvilket regi et udbud vil blive bekendtgjort.

En telemedicinsk infrastruktur antages om minimum at skulle understøtte følgende:

Dataopsamling: Data opstår hos borger. Disse data er relevante for enten region eller kommune, som derfor opsamler dem. Af hensyn til det tværsektorielle samarbejde udstilles data endvidere over for den nationale infrastruktur, sådan at andre (regioner/kommuner/myndigheder/aktører) kan tilgå dem dér. Der indgår her elementer som sikkerhedsmodel, brugeradministration, bruger-roller, database m.m. Integrationer: Den myndighed, som opsamler data, vil have behov for systemintegrationer til andre, lokale systemer som f.eks. EPJ, EOJ og lign.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva