Inngåelse av tjenestekonsesjonsavtale for drift av kantine - OUS Mortensrud

Информация о тендерe

05.03.2015 14:45 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Oslo Universitetssykehus HF Oslo Universitetssykehus HF
Stian Bonnevie Arntzen Stian Bonnevie Arntzen
Kirkeveien 166
0407 Oslo
Норвегия
993 467 049

Информация о тендере

Oslo Universitetssykehus HF (OUS), Klinikk psykisk helse og avhengighet, har til hensikt å inngå avtale med arbeidsmarkedsbedriften Ilas AS, om drift av en mindre kantine på Mortensrud.

OUS ønsker en leverandør som har som formål å bidra til at mennesker får arbeidstrening med sikte på tilbakeføring til arbeidslivet (arbeidsmarkedsbedrift). I tillegg ønskes, av praktisk grunner, en bedrift med lokal forankring.

OUS har kartlagt og vært i kontakt med arbeidsmarkedsbedrifter som finnes i nærområdet. Den eneste arbeidsmarkedsbedriften som tilbyr kantinedrift hos andre virksomheter, og med lokalisering i nærheten, er Ilas AS på Lambertseter.

Oslo Universitetssykehus anser at det foreligger hjemmel for å tildele kontrakten uten forutgående kunngjøring av konkurransen, jf. FOA § 9-1, og det kunngjøres således at kontrakt vil bli inngått med Ilas ved karensperiodens utløp, 16.3.2015.

Direkte tildeling foretas med hjemmel i FOA § 1-3 annet ledd bokstav j. Kontrakten anses å være en tjenestekonsesjonskontakt på bakgrunn av at det ikke ytes vederlag fra oppdragsgiver, samt det forhold at leverandøren bærer den fulle økonomiske risikoen for oppdraget og må sikre inntjeningen gjennom å utnytte tjenesten.

Kontrakten er for øvrig ikke ansett å være bærer av en grenseoverskridende interesse, og intensjonskunngjøres således kun nasjonalt.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00