Inngåelse av tjenestekonsesjonsavtale for drift av kantine - OUS Mortensrud

Hankinnan yleistiedot

5.3.2015 15.45 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Oslo Universitetssykehus HF Oslo Universitetssykehus HF
Stian Bonnevie Arntzen Stian Bonnevie Arntzen
Kirkeveien 166
0407 Oslo
Norja
993 467 049

Lyhyt kuvaus

Oslo Universitetssykehus HF (OUS), Klinikk psykisk helse og avhengighet, har til hensikt å inngå avtale med arbeidsmarkedsbedriften Ilas AS, om drift av en mindre kantine på Mortensrud.

OUS ønsker en leverandør som har som formål å bidra til at mennesker får arbeidstrening med sikte på tilbakeføring til arbeidslivet (arbeidsmarkedsbedrift). I tillegg ønskes, av praktisk grunner, en bedrift med lokal forankring.

OUS har kartlagt og vært i kontakt med arbeidsmarkedsbedrifter som finnes i nærområdet. Den eneste arbeidsmarkedsbedriften som tilbyr kantinedrift hos andre virksomheter, og med lokalisering i nærheten, er Ilas AS på Lambertseter.

Oslo Universitetssykehus anser at det foreligger hjemmel for å tildele kontrakten uten forutgående kunngjøring av konkurransen, jf. FOA § 9-1, og det kunngjøres således at kontrakt vil bli inngått med Ilas ved karensperiodens utløp, 16.3.2015.

Direkte tildeling foretas med hjemmel i FOA § 1-3 annet ledd bokstav j. Kontrakten anses å være en tjenestekonsesjonskontakt på bakgrunn av at det ikke ytes vederlag fra oppdragsgiver, samt det forhold at leverandøren bærer den fulle økonomiske risikoen for oppdraget og må sikre inntjeningen gjennom å utnytte tjenesten.

Kontrakten er for øvrig ikke ansett å være bærer av en grenseoverskridende interesse, og intensjonskunngjøres således kun nasjonalt.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600