C073 Rammeavtale Rådgiver Radio/TETRA

Информация о тендерe

Competitive dialogue
05.06.2014 11:25 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Hordaland fylkeskommune Hordaland fylkeskommune
Bybanen Utbygging Bybanen Utbygging
postboks 7900
5020 Bergen
Норвегия
938626367

Assignment text

Det er i dag etablert et radio kommunikasjonsanlegg for operasjon av Bybanen i Bergen basert på TETRA-anlegg. TETRA-anlegget er en viktig forutsetning for god drift av banen og for å sikre kommunikasjonen i avvikssituasjoner og ved andre kritiske forhold. TETRA anlegget har av denne grunn et svært høyt oppetidskrav.

På grunn av de høye kravene til oppetid og fordi en planlegger endringer inn i et eksisterende anlegg som til enhver tid skal være i drift, ønsker Bybanen Utbygging å knytte til seg ekstra spisskompetanse innen fagfeltet Radio/TETRA for å sikre leveransen fra totalentreprenøren. Det nye anlegget skal settes i drift i 2015.

Personene som tilbys vil være viktige ressurser for å bistå Bybanen i de tekniske vurderingene av løsninger for nyanlegg, vurdering og evaluering av testprogram og testgjennomføringer samt bistå i godkjenningsprosessen av slike anlegg. Det vil også kunne være aktuelt at personene som tilbys skal gjennomføre egne selvstendige tester i TETRA-anlegget som allerede er i drift. Personene vil være ressurser også i forbindelse med TETRA-migrasjon, og må om nødvendig gjøre seg kjent med eksisterende anlegg i forbindelse med utfasing/omkobling fra eksisterende til nytt anlegg. Leverandør skal også bistå Bybanen i oppfølging og forbedringsprosess av eksisterende TETRA-anlegg som er i drift.



Kontraktstildeling
Tittel: C073 Rammeavtale Rådgiver Radio/TETRA
Dato for kontraktstildeling: 03-04-2014
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
TC Connect, Postboks 160, Manglerud, Oslo 0612, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00