C073 Rammeavtale Rådgiver Radio/TETRA

Information

Konkurrencepræget dialog
05-06-2014 11:25 (GMT+02:00)

Indkøber

Hordaland fylkeskommune Hordaland fylkeskommune
Bybanen Utbygging Bybanen Utbygging
postboks 7900
5020 Bergen
Norge
938626367

Tildelingsinformationer

Det er i dag etablert et radio kommunikasjonsanlegg for operasjon av Bybanen i Bergen basert på TETRA-anlegg. TETRA-anlegget er en viktig forutsetning for god drift av banen og for å sikre kommunikasjonen i avvikssituasjoner og ved andre kritiske forhold. TETRA anlegget har av denne grunn et svært høyt oppetidskrav.

På grunn av de høye kravene til oppetid og fordi en planlegger endringer inn i et eksisterende anlegg som til enhver tid skal være i drift, ønsker Bybanen Utbygging å knytte til seg ekstra spisskompetanse innen fagfeltet Radio/TETRA for å sikre leveransen fra totalentreprenøren. Det nye anlegget skal settes i drift i 2015.

Personene som tilbys vil være viktige ressurser for å bistå Bybanen i de tekniske vurderingene av løsninger for nyanlegg, vurdering og evaluering av testprogram og testgjennomføringer samt bistå i godkjenningsprosessen av slike anlegg. Det vil også kunne være aktuelt at personene som tilbys skal gjennomføre egne selvstendige tester i TETRA-anlegget som allerede er i drift. Personene vil være ressurser også i forbindelse med TETRA-migrasjon, og må om nødvendig gjøre seg kjent med eksisterende anlegg i forbindelse med utfasing/omkobling fra eksisterende til nytt anlegg. Leverandør skal også bistå Bybanen i oppfølging og forbedringsprosess av eksisterende TETRA-anlegg som er i drift.



Kontraktstildeling
Tittel: C073 Rammeavtale Rådgiver Radio/TETRA
Dato for kontraktstildeling: 03-04-2014
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
TC Connect, Postboks 160, Manglerud, Oslo 0612, NO.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark