UHN 11 - Jernbaneteknikk

Информация о тендерe

Negotiated procedure
17.04.2013 19:39 (GMT+02:00)
15.05.2013 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Jernbaneverket Jernbaneverket
Øystein Islann Øystein Islann
Stortorvet 7,
2356 Larvik
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Denne kvalifikasjonen omfatter entreprise for jernbanetekniske fag i prosjektet Holm – Nykirke (UHN).

Holm – Nykirke parsellen er 14.2 km hvorav 12.3 km består av en tunnel. I denne tunnelen inngår Holmestrand stasjon i en fjellhall og det bygges i tillegg 11 rømmingstunneler. Det pågår stor aktivitet i og utenfor tunnelene og tilbyderne må påregne utstrakt samordning med øvrige aktører i prosjektet.

Antatt byggestart er februar 2014. Det vil bli inngått kontrakt med varighet til sommeren 2017. Tilbudsperiode for kvalifiserte selskaper/tilbyder grupper vil strekke seg fra juni 2013 til september 2013. Forhandlinger for minimum 3 tilbydere gjennomføres i oktober 2013 og kontrakt antas inngått før jul 2013.

Det kan søkes kvalifikasjon for hele entreprisen innbefattende fagene: Spor, Kontaktledning (KL), Elkraft og Tele, eventuelt kun for Spor & KL eller Elkraft/Tele. Det opplyses om at anskaffelsen gjøres etter forhandling og at Jernbaneverket har til hensikt å inngå kontrakt basert på det økonomisk mest fordelaktige tilbud basert på kriterier som i tilbudsfasen vil bli oppgitt i konkurranseunderlaget.

Entreprisen vil være basert på en byggherrestyrt utførelsesentreprise. Noe egenprosjektering i henhold til NS8405, pkt 13.1 må som normalt påregnes for de jernbanetekniske entrepriser.

Nedenfor redegjøres kort for omfanget av entreprisen og for øvrig vises det til vedlagte opplisting av hovedmengder:

Overbygning/Spor: Omfatter komplett utførelse av sporleveranse, herunder håndtering av vesentlige mengder med byggherrelevert materiell. Det nevnes at for denne entreprisen skal det også leveres pukk.

KL: Omfatter komplett utførelse av KL-anlegg. For denne entreprisen er hovedmengdene byggherrelevert, som tiltransporteres entreprenøren. Det nevnes at det skal bygges både autotransformatorer (AT) og sugetransformatorer (BT) på strekningen.

Elkraft/Tele: Omfatter komplett utførelse av elkraft- og teleentreprise. I tillegg til tradisjonell elkraftleveranse, omfatter entreprisen nødlys som skal integreres i håndløper. Håndløper for hele tunnelen skal derved leveres i denne entreprise. Entreprisen omfatter videre hovedsentraler, fordelingstavler, undersentraler, styring, regulering og overvåkning (SRO), tunnelventilasjon. Entreprisen omfatter levering av fiber-, lavspent- og høyspentkabler. Det skal bygges teleanlegg med dekning for mobil, GSM-R og nødnett for nødetatene. En betydelig del av teleentreprisen omfatter også overtakelse og montering av byggherrelevert materiell.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00