UHN 11 - Jernbaneteknikk

Informācija

Sarunu procedūra
17.04.2013 20:39 (GMT+03:00)
15.05.2013 13:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Jernbaneverket Jernbaneverket
Øystein Islann Øystein Islann
Stortorvet 7,
2356 Larvik
Norvēģija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Denne kvalifikasjonen omfatter entreprise for jernbanetekniske fag i prosjektet Holm – Nykirke (UHN).

Holm – Nykirke parsellen er 14.2 km hvorav 12.3 km består av en tunnel. I denne tunnelen inngår Holmestrand stasjon i en fjellhall og det bygges i tillegg 11 rømmingstunneler. Det pågår stor aktivitet i og utenfor tunnelene og tilbyderne må påregne utstrakt samordning med øvrige aktører i prosjektet.

Antatt byggestart er februar 2014. Det vil bli inngått kontrakt med varighet til sommeren 2017. Tilbudsperiode for kvalifiserte selskaper/tilbyder grupper vil strekke seg fra juni 2013 til september 2013. Forhandlinger for minimum 3 tilbydere gjennomføres i oktober 2013 og kontrakt antas inngått før jul 2013.

Det kan søkes kvalifikasjon for hele entreprisen innbefattende fagene: Spor, Kontaktledning (KL), Elkraft og Tele, eventuelt kun for Spor & KL eller Elkraft/Tele. Det opplyses om at anskaffelsen gjøres etter forhandling og at Jernbaneverket har til hensikt å inngå kontrakt basert på det økonomisk mest fordelaktige tilbud basert på kriterier som i tilbudsfasen vil bli oppgitt i konkurranseunderlaget.

Entreprisen vil være basert på en byggherrestyrt utførelsesentreprise. Noe egenprosjektering i henhold til NS8405, pkt 13.1 må som normalt påregnes for de jernbanetekniske entrepriser.

Nedenfor redegjøres kort for omfanget av entreprisen og for øvrig vises det til vedlagte opplisting av hovedmengder:

Overbygning/Spor: Omfatter komplett utførelse av sporleveranse, herunder håndtering av vesentlige mengder med byggherrelevert materiell. Det nevnes at for denne entreprisen skal det også leveres pukk.

KL: Omfatter komplett utførelse av KL-anlegg. For denne entreprisen er hovedmengdene byggherrelevert, som tiltransporteres entreprenøren. Det nevnes at det skal bygges både autotransformatorer (AT) og sugetransformatorer (BT) på strekningen.

Elkraft/Tele: Omfatter komplett utførelse av elkraft- og teleentreprise. I tillegg til tradisjonell elkraftleveranse, omfatter entreprisen nødlys som skal integreres i håndløper. Håndløper for hele tunnelen skal derved leveres i denne entreprise. Entreprisen omfatter videre hovedsentraler, fordelingstavler, undersentraler, styring, regulering og overvåkning (SRO), tunnelventilasjon. Entreprisen omfatter levering av fiber-, lavspent- og høyspentkabler. Det skal bygges teleanlegg med dekning for mobil, GSM-R og nødnett for nødetatene. En betydelig del av teleentreprisen omfatter også overtakelse og montering av byggherrelevert materiell.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija