Rammeavtale rådgivning innen teknologikvalifisering

Информация о тендерe

Open procedure
12.07.2024 8:46 (GMT+02:00)
28.08.2024 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Statens vegvesen Statens vegvesen
Mats Stenshagen Noreng
Skoggata 19
1500 Moss
Норвегия
971032081

Closing date has passed.

Информация о тендере

Parallelle rammeavtaler innen tre oppgitte delområdene. Teknologikvalifisering, Materialteknologi og utmatting av brukonstruksjoner. Se konkurransedokumenter for mer informasjon.

Statens vegvesen planlegger bygging av mange brukonstruksjoner. For fjordkryssings-prosjekter vil flere av bruene bli bygget med store mengder stål. Dette er kostbare konstruksjoner, og byggingen av disse vil kreve mye energi og vil også kunne medføre betydelige utslipp av klimagasser. Det er derfor behov for utvikling av mer miljøvennlig og kostnadseffektiv teknologi som kan benyttes til bygging av disse konstruksjonene. Det er også aktuelt å utvikle brukonsepter med bruk av andre materialer (som aluminium).

For å kunne ta i bruk nye materialer og produksjonsmetoder til bygging av brukonstruksjoner har Statens vegvesen divisjon Utbygging behov for å gjennomføre teknologikvalifisering for å fremskaffe bevis som underbygger at en teknologi vil fungere

for angitt bruk innenfor angitte driftsbegrensninger. Teknologikvalifisering kan benyttes der kravene i eksisterende standarder ikke er dekkende for å verifisere teknologien.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00