Rammeavtale rådgivning innen teknologikvalifisering

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2024-07-12 09:46 (GMT+03:00)
2024-08-28 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Statens vegvesen Statens vegvesen
Mats Stenshagen Noreng
Skoggata 19
1500 Moss
Norvegija
971032081

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Parallelle rammeavtaler innen tre oppgitte delområdene. Teknologikvalifisering, Materialteknologi og utmatting av brukonstruksjoner. Se konkurransedokumenter for mer informasjon.

Statens vegvesen planlegger bygging av mange brukonstruksjoner. For fjordkryssings-prosjekter vil flere av bruene bli bygget med store mengder stål. Dette er kostbare konstruksjoner, og byggingen av disse vil kreve mye energi og vil også kunne medføre betydelige utslipp av klimagasser. Det er derfor behov for utvikling av mer miljøvennlig og kostnadseffektiv teknologi som kan benyttes til bygging av disse konstruksjonene. Det er også aktuelt å utvikle brukonsepter med bruk av andre materialer (som aluminium).

For å kunne ta i bruk nye materialer og produksjonsmetoder til bygging av brukonstruksjoner har Statens vegvesen divisjon Utbygging behov for å gjennomføre teknologikvalifisering for å fremskaffe bevis som underbygger at en teknologi vil fungere

for angitt bruk innenfor angitte driftsbegrensninger. Teknologikvalifisering kan benyttes der kravene i eksisterende standarder ikke er dekkende for å verifisere teknologien.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva