Skisseprosjekt og detaljregulering av knutepunkt i Melhus sentrum

Information

10.01.2024 09:31 (GMT+01:00)
24.01.2024 12:00 (GMT+01:00)
18.01.2024 12:00 (GMT+01:00)
No
No

Buyer

Melhus Kommune Melhus Kommune
Heidi Eltoft Håvard Stene-Johansen
Rådhusvegen 2
7224 MELHUS
Norway
938726027

Closing date has passed.

Short description

Ny områdeplan for Melhus sentrum ble ferdigstilt i 2019. Et av tiltakene innebærer detaljregulering av knutepunktet i sentrum.

Kommunen har vedtatt et eget planprogram for reguleringen. Hensikten med planen er:
 
  • - At knutepunktet skal bli et levende byrom 
  • - Å etablere et effektivt kollektivknutepunkt 
  • - Å bidra til helhetlig og estetisk stedsutforming

Behovsanalyse og mobilitetsanalyse er ferdigstilt og det skal nå utarbeides en detaljert reguleringsplan med skisseprosjekt, med nødvendige vedlegg og utredninger.
 
Det er ønskelig å se muligheten for en samlet løsning med sambruk for kulturhus, kulturskole, kollektivknutepunkt, og samling av kommunens administrative oppgaver. I prekvalifiseringen velges det ut fire team som skal konkurrere om tilbud på skisseprosjekt og detaljregulering. 

Det skal leveres et grunnlag som er tilstrekkelig til å kunne gjennomføre første gangs høring på detaljreguleringen i tråd med plan og bygningsloven, med de fag som inngår i vedlegg 4 prisskjema.
 
I løpet av prosessen skal det utarbeides et skisseprosjekt. Skisseprosjektet skal presentere en konkretisering og verifisering av krav og behov. Det skal også kunne danne grunnlag for beslutning om investering og videre detaljregulering. Skisseprosjekt skal ta utgangspunkt i gjeldende planprogram for knutepunktet og utarbeidede dokumenter.

Planavgrensningen er ikke endelig fastsatt og kan justeres, det vises her til planprogrammet.

This is the second step in a two-step tender. If you want to see the qualification step and access qualification documents, please follow this link: Prekvalifisering- Skisseprosjekt og detaljregulering av knutepunktet i Melhus sentrum

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00