Evaluering av barnehagesektorens etterlevelse og forståelse av barnehagelovens Kapittel VIII Psykososialt barnehagemiljø

Information

02 - Contract notice
Competitive procedure with negotiation
20.04.2023 08:25 (GMT+02:00)
19.05.2023 12:00 (GMT+02:00)
No

Buyer

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norway
970018131

Closing date has passed.

Short description

1.januar 2021 ble nytt regelverk om psykososialt barnehagemiljø i barnehageloven innført (Kapittel VIII Psykososialt barnehagemiljø). Det nye regelverket innebærer for det første et krav om nulltoleranse mot krenkelser og at barnehagen skal forebygge tilfeller hvor barn ikke har det trygt og godt. I tillegg har alle som arbeider i barnehagen en aktivitetsplikt som skal sikre at barnehagebarna har et trygt og godt barnehagemiljø, og en skjerpet aktivitetsplikt dersom et barn blir krenket av en som arbeider i barnehagen.
Formålet med dette oppdraget er å få kunnskap om hvordan barnehagesektoren forstår og tar i bruk regelverket. Det skal undersøkes hvordan regelverket etterleves og forstås av de sentrale aktørene i sektoren.

This is the first step in a two-step tender. If you want to see the second step and access tender documents, please follow this link: Evaluering av barnehagesektorens etterlevelse og forståelse av barnehagelovens Kapittel VIII Psykososialt barnehagemiljø

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00