Evaluering av barnehagesektorens etterlevelse og forståelse av barnehagelovens Kapittel VIII Psykososialt barnehagemiljø

Informacija apie pirkimą

02 - Contract notice
Competitive procedure with negotiation
2023-04-20 09:25 (GMT+03:00)
2023-05-19 13:00 (GMT+03:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norvegija
970018131

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

1.januar 2021 ble nytt regelverk om psykososialt barnehagemiljø i barnehageloven innført (Kapittel VIII Psykososialt barnehagemiljø). Det nye regelverket innebærer for det første et krav om nulltoleranse mot krenkelser og at barnehagen skal forebygge tilfeller hvor barn ikke har det trygt og godt. I tillegg har alle som arbeider i barnehagen en aktivitetsplikt som skal sikre at barnehagebarna har et trygt og godt barnehagemiljø, og en skjerpet aktivitetsplikt dersom et barn blir krenket av en som arbeider i barnehagen.
Formålet med dette oppdraget er å få kunnskap om hvordan barnehagesektoren forstår og tar i bruk regelverket. Det skal undersøkes hvordan regelverket etterleves og forstås av de sentrale aktørene i sektoren.

Tai yra pirmas žingsnis , dviejų žingsnių pirkime. Norėdami pamatyti sekantį žingsnį, bei susipažinti su dokumentais, sekite nuorodą: Evaluering av barnehagesektorens etterlevelse og forståelse av barnehagelovens Kapittel VIII Psykososialt barnehagemiljø

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva