Udviklingsselskabet By & Havn I/S’ udbud af hovedentreprisekontrakter vedr. anlæg af Lynetteholm entreprise E2, E3 og E4

Information

02 - Contract notice
Restricted procedure
26.09.2023 21:31 (GMT+02:00)
04.05.2023 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Udviklingsselskabet By & Havn I/S Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Kasper Frank
Nordre Toldbod 7
1259 København K
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Udbuddet vedrører tre hovedentreprisekontrakter om anlægsarbejder til etablering af Lynetteholm, entrepriserne E2, E3 og E4. Lynetteholm er en ny ø på ca. 2,8 km2, der skal anlægges i Københavns Havn mellem Nordhavn og Refshaleøen. Lynetteholm skal bl.a. fungere som stormflodssikring af København og nyttiggørelsesanlæg for overskudsjord.

Entreprise E2

Entreprise 2 (”E2") - Nordlig dæmning: Afgravning, transport og deponering af forurenet blødbund i Lynettedepotet, afgravning, transport og indbygning af ren blødbund i Fase 1-bassinet, og opfyldning med sand i afgravningsområde (bundudskiftning). Etablering af nordlig dæmning samt belysning og informationstavler på dæmningen.

Entreprise E3

Entreprise 3 (”E3") – Østlig dæmning: Afgravning, transport og deponering af forurenet blødbund i Lynettedepotet, afgravning, transport og indbygning af ren blødbund i Fase 1-bassinet, og opfyldning med sand i afgravningsområdet (bundudskiftning). Etablering af midlertidig stendæmning, strongpoints og kystfremspring, etablering af østlig dæmning, etablering af beskyttelseskonstruktion over U1-ledning, etablering af pumpestation til udledning af overskudsvand fra Fase 2-området samt belysning og informationstavler på dæmningen.

Entreprise E4

Entreprise 4 (”E4") - Vestlig dæmning: Afgravning, transport og deponering af forurenet blødbund i Lynettedepotet, afgravning transport og indbygning af ren blødbund i Fase 1-bassinet, og opfyldning med sand i afgravningsområdet (bundudskiftning). Etablering af vestlig dæmning. Nedbrydning og tilpasning af eksisterende forhold ved Levantkaj, inkl. uddybning af Kronløbet samt fjernelse af molefyr og opsætning af nyt molefyr, nedbrydning af Trekroners bølgebrydere og indbygning af stenene på vestlig dæmning samt belysning og informationstavler på vestligt hjørne af Lynetteholm, Levantkaj og Nordhavn. Desuden option for etablering af spildevandsledning i dæmningen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00