Ruoka- ja puhtaanapitopalveluiden henkilöstön työvaatteet

Information

Open procedure
15.01.2021 09:05 (GMT+01:00)
04.02.2021 11:00 (GMT+01:00)

Buyer

Tuusulan kunta Tuusulan kunta
Minna Tikka Minna Tikka
Kotorannankuja 10, PL 60
04301 Tuusula
Finland
0131661-3

Closing date has passed.

Short description

Tarjouspyyntö koskee Tuusulan kunnan ruokapalveluiden ja tilapalveluiden puhtaanapitohenkilöstön työvaatteita. Tuusulan kunnan ruokapalveluissa työskentelee n.70 ja tilapalveluiden puhtaanapitopalveluissa n. 30 työntekijää.

Tarjottavien tuotteiden tulee olla ammattikäyttöön tarkoitettuja ja käyttötarkoitukseensa sopivia. Työvaatteet voivat olla vakiomallistosta ja väriltään mustia ja vihreitä. Vihreä väri on Pantone 361 tai mahdollisimman lähellä mainittua väriä. Mallistosta tulee löytyä sopivia työvaatteita erikokoisille työntekijöille ilman lisäkustannusta.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Työvaateiden vähimmäisvaatimukset sekä laatuvaatimukset on kuvattu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Tarjottavien tuotteiden tulee olla vaatimusten mukaisia.

Tarjouksen liitteenä on oltava kaikkien tarjottujen tuotteiden tuoteselosteet ja kuvat sekä muut käyttöä tai tuotetta koskevat tiedot.

Tilaaja hankkii tuotteita hankintatarpeen ilmetessä ja määrärahojensa puitteissa. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta tilaajalle. Tarkemmat sopimusehdot ovat liitteessä 2, Sopimusluonnos.

Solmittavaa hankintasopimusta voivat halutessaan käyttää myös muut Tuusulan kunnan yksiköt.

Työvaatevalikoimaa tulee voida laajentaa sopimuskauden aikana tilaajan tarpeen mukaan. Mallistomuutokset ja/tai korvaavat työvaatteet tulee sopia tilaajan kanssa erikseen.

Tarjoajan on tarjottava tilaajan henkilöstölle mahdollisuus varmistaa työvaatteiden koko ja malli koesovituksessa, joka tapahtuu henkilökohtaisella sovituksella ilman eri kustannusta. Tämä koesovitus tapahtuu Tuusulassa kolmessa eri kohteessa, jotka sijaitsevat Jokelassa, Kellokoskella ja Hyrylässä. Sovituksen tulee toteutua 2 viikon kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta tai sopimuksen mukaan. Sopimuskauden aikana sovituksia toimitetaan tarvittaessa kerran vuodessa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
299923_liitteet.zip 469 KB
Tarjouspyyntö.pdf 268 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00