Ruoka- ja puhtaanapitopalveluiden henkilöstön työvaatteet

Informācija

Atklāts konkurss
15.01.2021 10:05 (GMT+02:00)
04.02.2021 12:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Tuusulan kunta Tuusulan kunta
Minna Tikka Minna Tikka
Kotorannankuja 10, PL 60
04301 Tuusula
Somija
0131661-3

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Tarjouspyyntö koskee Tuusulan kunnan ruokapalveluiden ja tilapalveluiden puhtaanapitohenkilöstön työvaatteita. Tuusulan kunnan ruokapalveluissa työskentelee n.70 ja tilapalveluiden puhtaanapitopalveluissa n. 30 työntekijää.

Tarjottavien tuotteiden tulee olla ammattikäyttöön tarkoitettuja ja käyttötarkoitukseensa sopivia. Työvaatteet voivat olla vakiomallistosta ja väriltään mustia ja vihreitä. Vihreä väri on Pantone 361 tai mahdollisimman lähellä mainittua väriä. Mallistosta tulee löytyä sopivia työvaatteita erikokoisille työntekijöille ilman lisäkustannusta.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Työvaateiden vähimmäisvaatimukset sekä laatuvaatimukset on kuvattu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Tarjottavien tuotteiden tulee olla vaatimusten mukaisia.

Tarjouksen liitteenä on oltava kaikkien tarjottujen tuotteiden tuoteselosteet ja kuvat sekä muut käyttöä tai tuotetta koskevat tiedot.

Tilaaja hankkii tuotteita hankintatarpeen ilmetessä ja määrärahojensa puitteissa. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta tilaajalle. Tarkemmat sopimusehdot ovat liitteessä 2, Sopimusluonnos.

Solmittavaa hankintasopimusta voivat halutessaan käyttää myös muut Tuusulan kunnan yksiköt.

Työvaatevalikoimaa tulee voida laajentaa sopimuskauden aikana tilaajan tarpeen mukaan. Mallistomuutokset ja/tai korvaavat työvaatteet tulee sopia tilaajan kanssa erikseen.

Tarjoajan on tarjottava tilaajan henkilöstölle mahdollisuus varmistaa työvaatteiden koko ja malli koesovituksessa, joka tapahtuu henkilökohtaisella sovituksella ilman eri kustannusta. Tämä koesovitus tapahtuu Tuusulassa kolmessa eri kohteessa, jotka sijaitsevat Jokelassa, Kellokoskella ja Hyrylässä. Sovituksen tulee toteutua 2 viikon kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta tai sopimuksen mukaan. Sopimuskauden aikana sovituksia toimitetaan tarvittaessa kerran vuodessa.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
299923_liitteet.zip 469 KB
Tarjouspyyntö.pdf 268 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija