IT-system til NPU terminologien (LabTerm2) omfattende udvikling, vedligeholdelse og support, samt videreudvikling og drift

Information

02 - Contract notice
Competitive procedure with negotiation
25.09.2020 09:46 (GMT+02:00)
23.10.2020 13:00

Buyer

Sundhedsdatastyrelsen Sundhedsdatastyrelsen
Aase Larsen Aase Larsen
Ørestads Boulevard 5
2300 København S
Denmark
33257872

Closing date has passed.

Short description

Det efterspurgte IT-system kan overordnet beskrives som et værktøj til løbende redigering og publikation af international NPU. Systemet skal desuden understøtte løbende redigering og publikation af danske NPU-derivater samt af andre nationale NPU-derivater. Indkøbet omfatter levering af et IT-system til NPU terminologien (LabTerm2) i form af en webapplikation til drift, inklusive al nødvendig dokumentation for at Sundhedsdatastyrelsen (SDS) kan opretholde den daglige drift af terminologien, herunder vedligeholde, videreudvikle og publicere international og dansk NPU-terminologi. Herudover indgår vedligehold, support, videreudvikling samt drift af systemet i anskaffelsen. NPU-terminologien er en international, engelsksproget terminologi. Den er beregnet til identifikation af undersøgelsesresultater inden for det kliniske laboratorieområde. Den danner grundlag for struktureret elektronisk kommunikation af laboratoriedata på tværs af organisationer og landegrænser.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00