Moventas Ikolan tehdas laajennus projektinjohtourakka

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
10.05.2017 12.57 (GMT+02:00)
26.05.2017 13.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Kiinteistö Oy Jyväskylän Härköojantie 7 Kiinteistö Oy Jyväskylän Härköojantie 7
Jykes Kiinteistöt Oy Jykes Kiinteistöt Oy
Kari Sensio Kari Sensio
Kivääritehtaankatu 6 C
40100 Jyväskylä
Finland
2150739-6

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Moventaksen Ikolan tehtaan laajennus noin 4800 m2 on tarkoitus käynnistää kesäkuun alusta.

Projektinjohtourakoitsija (PJU) toimii kohteen pääurakoitsijana ja päätoteuttajana sen jälkeen, kun maanrakennus- ja perustustyöt ja teräsrunkotyöt on pääosin tehty (1.9.2017 alkaen). PJ-urakan sisältö on esitetty tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Tilaaja kilpailuttaa hankkeeseen PJU:lle alistettavia sivu-urakoita, hankintoja ja erillisurakoita ja käyttäjän erillisurakoita.

PJU:n lopullinen valinta tehdään kolmen halvimman tavoitehinnan antaneen ja vähimmäisvaatimukset täyttävän tarjoajan kesken seuraavasti:

- tarjoajien kanssa käydään tarjouksen tarkistusneuvottelut (kunkin kolmen tarjoajan kanssa erikseen), joissa tarkistetaan, että tarjoajat ovat ymmärtänyt urakan sisällön ja suunnitelmat samanlaisena ja yhteismitallisesti,

- kaikille kolmelle tarjoajalle toimitetaan sama urakan sisältöä tarkentava aineisto, jos havaitaan että urakan sisältö on ymmärretty toisistaan poikkeavasti,

- tavoitehintaa voidaan muuttaa vain edellä mainittujen tarkennusten osalta,

- tarjouksessa eriteltävää kiinteän palkkion suuruutta ei saa muuttaa tarkennusvaiheessa,

- tarjousten tarkistusneuvottelujen jälkeen halvimman tarkistetun tarjouksen antanut urakoitsija valitaan, mikäli investointipäätös tehdään.

Tilaaja on jo kilpailuttanut laajennushankkeen maanrakennus- ja perustusurakan (sisältää sokkelielementtitoimituksen) ja teräsrakenneurakan. Investointipäätöstä ja hankintapäätöksiä ei ole vielä tehty ja rakennustöitä ei ole aloitettu.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
temp.zip 24,43 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00