Moventas Ikolan tehdas laajennus projektinjohtourakka

Information

Open procedure
5/10/2017 12:57 PM (GMT+02:00)
5/26/2017 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Kiinteistö Oy Jyväskylän Härköojantie 7 Kiinteistö Oy Jyväskylän Härköojantie 7
Jykes Kiinteistöt Oy Jykes Kiinteistöt Oy
Kari Sensio Kari Sensio
Kivääritehtaankatu 6 C
40100 Jyväskylä
Finland
2150739-6

Closing date has passed.

Short description

Moventaksen Ikolan tehtaan laajennus noin 4800 m2 on tarkoitus käynnistää kesäkuun alusta.

Projektinjohtourakoitsija (PJU) toimii kohteen pääurakoitsijana ja päätoteuttajana sen jälkeen, kun maanrakennus- ja perustustyöt ja teräsrunkotyöt on pääosin tehty (1.9.2017 alkaen). PJ-urakan sisältö on esitetty tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Tilaaja kilpailuttaa hankkeeseen PJU:lle alistettavia sivu-urakoita, hankintoja ja erillisurakoita ja käyttäjän erillisurakoita.

PJU:n lopullinen valinta tehdään kolmen halvimman tavoitehinnan antaneen ja vähimmäisvaatimukset täyttävän tarjoajan kesken seuraavasti:

- tarjoajien kanssa käydään tarjouksen tarkistusneuvottelut (kunkin kolmen tarjoajan kanssa erikseen), joissa tarkistetaan, että tarjoajat ovat ymmärtänyt urakan sisällön ja suunnitelmat samanlaisena ja yhteismitallisesti,

- kaikille kolmelle tarjoajalle toimitetaan sama urakan sisältöä tarkentava aineisto, jos havaitaan että urakan sisältö on ymmärretty toisistaan poikkeavasti,

- tavoitehintaa voidaan muuttaa vain edellä mainittujen tarkennusten osalta,

- tarjouksessa eriteltävää kiinteän palkkion suuruutta ei saa muuttaa tarkennusvaiheessa,

- tarjousten tarkistusneuvottelujen jälkeen halvimman tarkistetun tarjouksen antanut urakoitsija valitaan, mikäli investointipäätös tehdään.

Tilaaja on jo kilpailuttanut laajennushankkeen maanrakennus- ja perustusurakan (sisältää sokkelielementtitoimituksen) ja teräsrakenneurakan. Investointipäätöstä ja hankintapäätöksiä ei ole vielä tehty ja rakennustöitä ei ole aloitettu.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
temp.zip 24.43 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00