Annoncering af madservice med udbringning

Informasjon

101 - Varer og tjenester
02.11.2015 09.27 (GMT+01:00)
09.11.2015 12.00 (GMT+01:00)
Nei

Innkjøper

Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune
Stine Møller Gormsen Stine Møller Gormsen
29189641

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Silkeborg Kommune annoncerer hermed udbud af madservice med udbringning til visiterede borgere i eget hjem (herefter madservice). Silkeborg Kommune ønsker at indgå en rammeaftale med en hovedleverandør, der kan levere mad i hele Silkeborg Kommune, jf. servicelovens § 83, LBK nr. 150 af 16/02/2015. Udbuddet kommer til at forløbe som et udbud inden for rammerne af godkendelsesmodellen.

Det er således en forudsætning, at kontrakthaver lader sig konkurrenceudsætte i overensstemmelse med godkendelsesmodellens regler, herunder at der er offentlighed omkring aftalegrundlaget mellem ordregiver og kontrakthaver. Kontrakthaver er ikke garanteret en bestemt opgavemængde i kontraktperioden.

Efter kontraktindgåelse offentliggøres kvalitetskrav og de i bilag C (tilbudslisten) fastsatte priser på ordregivers hjemmeside.

Ordregiver gør opmærksom på, at opgaven er omfattet af bilag II B i Udbudsdirektivet, hvorfor indgåelse af kontrakten ikke er omfattet af de normale procedurekrav i forbindelse med EU-udbud. Det skal præciseres at opgaven hverken er underlagt EU reglerne eller tilbudsloven.

Silkeborg Kommune vurderer, at kontrakten ikke har grænseoverskridende interesse, idet den pågældende tjenesteydelse geografisk skal leveres i Silkeborg Kommune.

Hensigten med annonceringen er således ikke at bringe den ind under hverken udbudsdirektivet eller tilbudsloven. Annonceringen sker efter de generelle udbudsretlige principper i udbudsdirektivet

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Bilag A - tilbudshæfte.docx 28 KB
Bilag B - tro og loveerklæring.docx 52 KB
Bilag C - tilbudsliste.xlsx 42 KB
Bilag E - Erklæring om økonomiske nøgletal.docx 30 KB
Bilag F - kontraktsudkast.pdf 564 KB
Bilag G - konsortieerklæring.docx 33 KB
Bilag D - kravspecifikation_ver 2 428 KB
Annonceringsmateriale_ver 2.pdf 229 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00