Annoncering af madservice med udbringning

Informacija apie pirkimą

101 - Goods and services
2015-11-02 10:27 (GMT+02:00)
2015-11-09 13:00 (GMT+02:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune
Stine Møller Gormsen Stine Møller Gormsen
29189641

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Silkeborg Kommune annoncerer hermed udbud af madservice med udbringning til visiterede borgere i eget hjem (herefter madservice). Silkeborg Kommune ønsker at indgå en rammeaftale med en hovedleverandør, der kan levere mad i hele Silkeborg Kommune, jf. servicelovens § 83, LBK nr. 150 af 16/02/2015. Udbuddet kommer til at forløbe som et udbud inden for rammerne af godkendelsesmodellen.

Det er således en forudsætning, at kontrakthaver lader sig konkurrenceudsætte i overensstemmelse med godkendelsesmodellens regler, herunder at der er offentlighed omkring aftalegrundlaget mellem ordregiver og kontrakthaver. Kontrakthaver er ikke garanteret en bestemt opgavemængde i kontraktperioden.

Efter kontraktindgåelse offentliggøres kvalitetskrav og de i bilag C (tilbudslisten) fastsatte priser på ordregivers hjemmeside.

Ordregiver gør opmærksom på, at opgaven er omfattet af bilag II B i Udbudsdirektivet, hvorfor indgåelse af kontrakten ikke er omfattet af de normale procedurekrav i forbindelse med EU-udbud. Det skal præciseres at opgaven hverken er underlagt EU reglerne eller tilbudsloven.

Silkeborg Kommune vurderer, at kontrakten ikke har grænseoverskridende interesse, idet den pågældende tjenesteydelse geografisk skal leveres i Silkeborg Kommune.

Hensigten med annonceringen er således ikke at bringe den ind under hverken udbudsdirektivet eller tilbudsloven. Annonceringen sker efter de generelle udbudsretlige principper i udbudsdirektivet

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Bilag A - tilbudshæfte.docx 28 KB
Bilag B - tro og loveerklæring.docx 52 KB
Bilag C - tilbudsliste.xlsx 42 KB
Bilag E - Erklæring om økonomiske nøgletal.docx 30 KB
Bilag F - kontraktsudkast.pdf 564 KB
Bilag G - konsortieerklæring.docx 33 KB
Bilag D - kravspecifikation_ver 2 428 KB
Annonceringsmateriale_ver 2.pdf 229 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva