Rammeavtale på designtjenester

Informasjon

02 - Kunngjøring av konkurranse
Åpen anbudskonkurranse
18.08.2015 13.35 (GMT+02:00)
25.08.2015 12.00 (GMT+02:00)
14.08.2015 12.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

Kolumbus AS Kolumbus AS
Gunn Sissel Brasetvik Gunn Sissel Gravdal
914749360

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Kolumbus søker med denne anbudskonkurransen å inngå rammeavtale med de neste årenes samarbeidspartner for levering av designtjenester innen de fire punktene under. Formålet er å finne en samarbeidspartner som kan hjelpe oss med gode og kundevennlige designløsninger som hjelper oss med å fremstå profesjonelt og helhetlig.

Leverandøren skal ved behov og etter nærmere avtale, yte bistand som strategisk sparringspartner når det gjelder bruk av Kolumbus’ visuelle profil og bistand i forbindelse med produksjon og gjennomføring av:

  1. Tjenestedesign
  2. Web- og interaksjonsdesign
  3. Grafisk design
  4. Universell design

Leverandøren skal gjennom sin bistand aktivt bidra til videre implementering av Kolumbus’ profil på flater der det er behov for profilering/reprofilering og på nye flater, på en mest mulig kostnadseffektiv måte. Videre skal leverandøren aktivt bidra til en videreutvikling og raffinering av Kolumbus’ uttrykk og profil.

Arbeidet vil ofte være i tett samarbeid med øvrige relevante leverandører til Kolumbus, som reklamebyrå, leverandører av øvrige digitale tjenester operatører, samt et tett samarbeid med Kolumbus’ interne avdelinger.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Systemgenererte filer/Dynamiske dokumenter (klikk på filnavn for å laste ned)

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00