Rammeaftale om translatørbistand.

Informasjon

Kontraktsinngåelse uten kunngjøring av konkurranse
27.03.2015 09.44 (GMT+01:00)

Innkjøper

Femern A/S Femern A/S
Casper Schmidt Casper Schmidt
Vester Søgade 10
1601 København V
Danmark

Tildelingsinformasjon

Rammeaftale med én translatør vedrørende udførelse af tolkning mellem dansk, tysk og engelsk på møder, konferencer og lign.

Rammeaftalen giver Femern A/S ret — men ikke pligt — til at bestille ydelser hos translatøren i overensstemmelse med Rammeaftalens vilkår. Femern A/S er således ikke forpligtet til at aftage nogen bestemt (minimums) mængde af ydelser under Rammeaftalen.

Rammeaftalen er ikke-eksklusiv. Femern A/S er således berettiget til at anvende andre leverandører til udførelse af ydelser indenfor Rammeaftalens område, ligesom Rammeaftalen ikke begrænser Femern A/S' ret til selv at forestå udførelse af ydelser indenfor Rammeaftalens område.

Rammeaftalen angår tjenesteydelser omfattet af Udbudsdirektivets bilag II B. Udbuddet er som følge deraf kun underlagt enkelte bestemmelser i Udbudsdirektivet, jf. direktivets artikel 21, og de almindelige udbudsretlige principper om ligebehandling, ikke-diskrimination og gennemsigtighed, og skal gøres til genstand for objektive udbud i konkurrence. Udbuddet er ikke omfattet af Tilbudsloven.

Del V: Kontrakttildeling

Betegnelse: Rammeaftale om translatørbistand

V.1) Dato for beslutningen om kontrakttildeling:

4.2.2015

V.2) Oplysninger om tilbud

Antal modtagne bud: 1

V.3) Navn og adresse på den økonomiske aktør, som der er truffet afgørelse om at indgå kontrakt med

Mailadresse: Telefon: Niels Hamdorf — Language and Media Consultancy, Bötelkamp 31, 22529 Hamburg, TYSKLAND, hamdorf@t-online.de +49 404904807

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00