Kørsel af EAT-skolemaden i Københavns Kommune, januar 2014

Informasjon

101 - Varer og tjenester
09.01.2014 12.44 (GMT+01:00)
30.01.2014 12.00 (GMT+01:00)
Nei

Innkjøper

KØBENHAVNS KOMMUNE - Børne- og Ungeforvaltningen KØBENHAVNS KOMMUNE - Børne- og Ungeforvaltningen
Johannes Baad Michelsen Johannes Baad Michelsen
Gyldenløvesgade 15
Sundhed og Indkøb

1502 København V
Danmark
64942212

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Københavns Kommune har igennem de seneste år tilbudt skolemadsordningen EAT til elever på de fleste Københavnske folkeskoler. EAT er et gennemført koncept, som både æstetisk og kulinarisk skal holde en høj standard. Maden produceres i et stort kommunalt produktionskøkken beliggende i De Gamles By på Nørrebro. Hver aften/nat bringes maden ud til modtagerkøkkener på skolerne. I løbet af formiddagen bliver maden ude på skolerne færdigtilberedt og delt ud til børnene.

Skolemadsordningen har nu kørt i 3½ år, med støt stigende tilslutning blandt eleverne og deres forældre. Herudover er der med forliget om Københavns Kommunes budget 2014 sat penge af til at yderligere 16 skoler i løbet af 2014-2017 kan få skolemad.

Den 31. december 2013 udløb den eksisterende 4-årige aftale om kørsel af EAT-skolemaden til skolerne i København. Kommunen udbyder som følge heraf, nærværende aftale om kørsel af skolemaden i København.

Kontrakten omkring kørsel af skolemaden vil have en varighed på 2 år, med mulighed for at Københavns Kommune kan forlænge rammeaftalen med 2 x 12 måneder.

De første 3 måneder af kontrakten vil være at betragte som en prøveperiode, og kontrakten kan i denne periode opsiges af Københavns Kommune med øjeblikkelig virkning.

De nærmere krav mv. til leverancen i øvrigt, fremgår af Dokument 2 - Kravspecifikation.


Udbudsmaterialet er i det store hele identisk med det materiale der indgik i det nu annullerede udbud, af oktober 2013. Der er dog naturligvis lavet ændringer, for at tilpasse udbuddet. Alle tilføjelser vil være markeret med rød, og såfremt noget er fjernet fra et afsnit, vil afsnittets overskrift være markeret med rød skrift.



Der er tale om udbud af en Bilag 2B tjenesteydelse, og denne type udbud er ikke underlagt udbudsdirektivets procedureregler. Bemærk især dette i forhold til tidsfrister, hvor tilbudsfristen er d. 30. januar, ligesom der ikke er noget krav om standstill periode. Kontrakten vil således underskrives hurtigst muligt, efter Ordregiver har identificeret det vindende tilbud.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Bilag 1 - Tro og love erklæring om gæld til det offentlige.docx 16 KB
Bilag 2 - Tro og love erklæring om at virksomhed ikke opfylder udelukkelseskriterier.docx 18 KB
Bilag 3 - Tro og love erklæring om virksomhedens økonomiske situation og nøgletal.docx 16 KB
Bilag 4 - Oversigt over adgangsforhold på modtagerskoler.XLSX 19 KB
Bilag 5 - Eksempel på logbog.XLSX 11 KB
Dokument 1 - Udbudsbetingelser.docx 58 KB
Dokument 2 - Egnethedskriterier.docx 40 KB
Dokument 4 - Tilbudsskema.docx 43 KB
Velkomstbrev.docx 11 KB
Dokument 3 - Kravspecifikation.docx 58 KB
Dokument 5 - Rammekontraktudkast.docx 102 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00