Kompetenceudviklingsforløb til dagtilbudsområdet

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
07.02.2013 16.43 (GMT+01:00)
12.03.2013 12.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Varde kommune Varde kommune
Jane Svanborg Pedersen Jane Svanborg Pedersen
Bytoften 2
6800 Varde
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Udbuddet omfatter et kompetenceudviklingsforløb for dagtilbudsområdet. Formålet er at kvalificere og udvikle kommunens dagtilbud ved at integrere digitale teknologier som en del af dagtilbudenes leg- og læringsmiljø. Målet skal være at øge medarbejdernes mediepædagogiske kompetencer så de bliver i stand til at:

-Anvende digitale medier som pædagogiske redskaber i arbejdet med de pædagogiske læreplaner i daginstitutioner og dagpleje.

-Understøtte børns parathed til aktivt at udforske og eksperimentere med digitale medier.

-Lære børn i dagtilbud at anvende digitale medier på en meningsfuld og kritisk måde

-Kvalificere udviklingen af børns digitale kompetencer inden skolestart

OPTIONSTILBUD:

Derudover ønsker Varde Kommune, at modtage et optionstilbud på et opkvalificeringsforløb på de vikarer som skal benyttes i jobrotationsordningen.

Kompetenceudviklingsforløbet omfatter alle medarbejdere i Varde Kommunes daginstitutioner hvilket svare til ca. 360 personer samt ca. 1/3 del af medarbejderne i dagplejen hvilket svarer til ca. 80 dagplejere og 11 dagplejepædagoger.

Der skal være tale om samlet set 14 dages kompetenceudvikling for hver enkelt ansat i daginstitutionerne og for de 11 dagplejepædagoger og samlet 1 uges uddannelse for hver enkelt af de ansatte i dagplejen.

Kompetenceudviklingsforløbet for daginstitutioner og dagplejepædagoger skal kunne kobles sammen med en jobrotationsordning gennem Varde Kommunes jobcenter.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00