Kompetenceudviklingsforløb til dagtilbudsområdet

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2013-02-07 17:43 (GMT+02:00)
2013-03-12 13:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Varde kommune Varde kommune
Jane Svanborg Pedersen Jane Svanborg Pedersen
Bytoften 2
6800 Varde
Danija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Udbuddet omfatter et kompetenceudviklingsforløb for dagtilbudsområdet. Formålet er at kvalificere og udvikle kommunens dagtilbud ved at integrere digitale teknologier som en del af dagtilbudenes leg- og læringsmiljø. Målet skal være at øge medarbejdernes mediepædagogiske kompetencer så de bliver i stand til at:

-Anvende digitale medier som pædagogiske redskaber i arbejdet med de pædagogiske læreplaner i daginstitutioner og dagpleje.

-Understøtte børns parathed til aktivt at udforske og eksperimentere med digitale medier.

-Lære børn i dagtilbud at anvende digitale medier på en meningsfuld og kritisk måde

-Kvalificere udviklingen af børns digitale kompetencer inden skolestart

OPTIONSTILBUD:

Derudover ønsker Varde Kommune, at modtage et optionstilbud på et opkvalificeringsforløb på de vikarer som skal benyttes i jobrotationsordningen.

Kompetenceudviklingsforløbet omfatter alle medarbejdere i Varde Kommunes daginstitutioner hvilket svare til ca. 360 personer samt ca. 1/3 del af medarbejderne i dagplejen hvilket svarer til ca. 80 dagplejere og 11 dagplejepædagoger.

Der skal være tale om samlet set 14 dages kompetenceudvikling for hver enkelt ansat i daginstitutionerne og for de 11 dagplejepædagoger og samlet 1 uges uddannelse for hver enkelt af de ansatte i dagplejen.

Kompetenceudviklingsforløbet for daginstitutioner og dagplejepædagoger skal kunne kobles sammen med en jobrotationsordning gennem Varde Kommunes jobcenter.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva