Kundeundersøgelser til ATP

Informācija

03 - Līguma piešķiršanas paziņojums
Nav
21.05.2015 12:01 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

ATP ATP
Morten Bitsch Morten Bitsch
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød
Dānija
43405810

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Udbuddet består af 2 delaftaler hvor delaftale 1 omfatter kvalitative undersøgelser og delaftale 2 omfatter kvantitative undersøgelser.

Kvalitative undersøgelser

Formålet med delaftale 1 er at finde en leverandør, som kan sikre at ATP får de bedst mulige vilkår/rammer for at gennemføre kvalitative undersøgelser, herunder undersøgelse af og brugervenlighedstest af nye digitale løsninger, hjemmesider, breve, kommunikation på tværs af kanaler. ATP ønsker en professionel, nytænkende og værdiskabende leverandør, som med deres undersøgelsesdesign og test set up er med til at sikre en handlingsanvisende afrapportering der understøtter, at ATP koncernen når sit mål om en enkel end to end brugeroplevelse.

Kvantitative undersøgelser

Formålet med delaftale 2 er at finde en leverandør, som kan sikre, at ATP får de bedst mulige vilkår/rammer for at gennemføre kvantitative undersøgelser på de primære kommunikationskanaler (telefonbetjening, IVR-indgange, koncernens webportaler (atp.dk, pensionforalle.dk, borger.dk, virk.dk, selvbetjeningsløsninger). ATP ønsker en professionel, nytænkende og værdiskabende leverandør, der understøtter, at ATP koncernen når sit strategiske mål om gode kundeoplevelser ved at gøre det nemt og trygt for den enkelte.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija