Konsulenttjenester til å budsjettere og kalkulere møbelanskaffelser

Informācija

Prior information notice
eForm N4 Norwegian prior information notice or a periodic indicative notice used only for information
06.07.2024 10:09 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Åsnes kommune Åsnes kommune
Ragnar Oudenstad Ragnar Oudenstad
Rådhusgata 1
2270 FLISA
Norvēģija
964948232

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Intensjonskunngjøring.

Det er behov for Konsulenttjenester til å budsjettere/kalkulere møbelanskaffelsene som skal gjøres til skolen. Videre er det behov for å få utarbeidet teknisk nøytrale møbelbeskrivelser samt faglig støtte og råd rundt anskaffelsesstrategien og evalueringen. Det er også ønskelig at konsulent følger opp anskaffelsen mot leverandør før og etter bestilling.

Kravspesifikasjon:

  • Konsulenten skal ha verktøy for å enkelt kunne vurdere ulike funksjons- og kvalitetsnivåer slik at man ser priskonsekvensene på de ulike møbeltypene som er definert i møbleringsplanen. I sum gir dette et realistisk budsjett for anskaffelsen.
  • Konsulenten skal utarbeide teknisk og nøytrale møbelbeskrivelser som beskriver ønsket budsjett- og kvalitetsnivå, og ikke favoriserer eller ekskluderer produsenter eller tilbydere.
  • Konsulenten skal støtte kommunens innkjøpsorganisasjon med bransjekunnskap og rådgivning rundt anskaffelsesstrategi for å sikre en bred konkurranse. De skal videre støtte i den fysiske evalueringen av produktene med tanke på kvalitet, funksjon, konstruksjon mm.
  • Konsulenten skal på vegne av kommunen plassere bestillinger hos leverandøren (e) som tildeles kontrakten, samt kontrollere ordrebekreftelser.
  • Som opsjon skal konsulenten kunne følge opp leveransen fra bestilling og planlegge logistikken sammen med møbelleverandørene frem til ferdig leveranse. I dette ligger også å følge opp eventuelle reklamasjoner og etterbestillinger.

Tjenestene og kompetansen kommunen er ute etter her er et tillegg til interiørarkitekter og innkjøpere.

Foretaket Confidon er unike i det at de har en nøytral spesialistkompetanse på både kontraktsmøbler og kontraktsmøbelbransjen. Dette gir kommunen en trygghet i at konkurranse inneholder nøytrale tekniske spesifikasjoner som plasserer møblene i rett kvalitetsmessig og økonomisk kategori.

Confidons metodikk gir kommunen en større sikkerhet på at anskaffelsen holder seg innenfor tildelt budsjett.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija