Rammeavtale på velferdsteknologi på trygghetsalarmer

Informācija

eForm 16 Contract notice — standard regime
Atklāts konkurss
03.06.2024 10:10 (GMT+03:00)
03.07.2024 13:00 (GMT+03:00)
19.06.2024 13:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Molde Kommune Molde Kommune
Øystein Moen Skotheim Hans Kåre Oppigård
Rådhusplassen 1
6413 MOLDE
Norvēģija
921221967

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Gjennom denne anskaffelsen ønsker ROR-Innkjøp å inngå rammeavtale med en leverandører som kan dekke kommunenes behov for velferdsteknologi innenfor visse kontraktsområder rettet mot våre tjenestemottakere.  Anskaffelsen inkluderer følgende kontraktsområder med beskrivelse:
  • Digital personlig HUB: Signal fra ulike enheter i brukers hjem skal kunne samles og videreformidles på en sikker måte gjennom en HUB (dette er en enkelt enhet som er stasjonær, og fastmontert/skrudd til vegg, eller står løst).
Trygghetsalarmer koblet til HUB: Vi deler disse mellom aktive og passive varsler.
Aktive varsling: Formålet med aktive varsler er når tjenestemottaker har behov for hjelp så kan de aktivt varsle selv gjennom for eksempel trykke på en knapp som utløser forespørsel om hjelp:
  • Armbånd/klokke (båret på kropp eller kroppsnært, eks. på rullestol)
  • Halssmykke (båret på kropp eller kroppsnært, eks. på rullestol)
  • Stemme/lydsensor (båret på kropp eller kroppsnært, eks. på rullestol)
Passiv varsling: Formålet med passive varsler er å trygge beboer, samt forbygge ulykker eller begrense konsekvenser av ulykker, ved å raskt kunne tilby assistanse i de tilfeller vedkommende selv ikke kan løse ut alarm. Herunder bes det om tilbud på:
  • Fallalarm (båret på kropp). En sensor som kan være utformet som en klokke, eller et smykke, som er tilkoblet digital HUB. Denne sender alarm til HUB om personen faller.
  • Tilbehør knyttet til personer i seng (sengematte eller radarbasert teknologi), med tidsinnstilling. Detekterer og kartlegger parametere som f.eks. søvn gjennom bevegelse og / eller respirasjonsfrekvens, etc. Basert på disse parametrene kan den gi varsel om personen forlater sengen, både med og uten karantenetid.
  • Vandrealarm (inkl. dørsensor og vindussensor). Dette kan være en sensor som er utformet som en klokke, eller et smykke, som er tilkoblet digital HUB. En sender monteres for eksempel ved ytterdør/ balkongdør, og rekkevidden kan justeres etter behov. Større rekkevidde betyr at sensoren responderer eksempelvis 5-7 meter (eller tilsvarende) fra dør, mens en liten rekkevidde innebærer at sensoren utløser alarmen først ved døren. Alarmen kan stilles inn med tidsrom, slik at den eksempelvis kun utløses på natten.
  • Unormal innendørs temperatur. Dette er en sensor som er tilkoblet digital personlig HUB, og som er montert/festet innendørs. Denne detekterer unormale temperatursvingninger innenfor et visst område, og sender signal til digital personlig HUB dersom det er temperatur under eller over justerbare terskelverdier. Flere slike sensorer må kunne kobles til HUB, eksempelvis på bad, på soverom og på kjøkken.
  • Brannmelder/røykvarsler. Denne slår alarm om den detekterer brann og/eller røyk.
Trygghetsalarmer uten HUB, er for når tjenestemottaker befinner seg utenfor HUB-ens dekningsområde:
  • Enhet med alarmknapp (båret på kropp eller kroppsnært, eks. på rullestol)
  • Enhet utformet som armbånd/klokke (båret på kropp)
Det kan også for enkeltbrukere være behov for øvrige sensorer/løsninger som kan tilkobles den enkelte hub, men dette vil være individspesifikke og forholdsvis begrensede behov. Disse øvrige sensorer og løsninger er derfor ikke del av kjernesortimentet, men går inn i linjen "Øvrig sortiment som kan tilknyttes digital personlig hub" i vedlagt prisskjema.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija