Ajoneuvojen, työkoneiden ja pienkoneiden varaosat.

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2016-10-18 10:07 (GMT+03:00)
2016-11-30 12:00

Informacija apie pirkėją:

Hyvinkään kaupunki Hyvinkään kaupunki
Jyrki Ojennus Jyrki Ojennus
Kerkkolankatu 38
05800 Hyvinkää
Suomija
0125866-0

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Hyvinkään kaupunki (myöhemmin hankintayksikkö/tilaaja) pyytää tarjoustanne ajoneuvojen, työkoneiden ja pienkoneiden varaosista tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

Sopimustoimittajiksi valitaan jokaisessa osakokonaisuudessa vähintään kolme (3) tarjoajaa. Jos hyväksyttävissä olevia tarjouksia on vähemmän kuin kolme (3), voidaan valita vähemmän kuin kolme (3) tarjoajaa.

Tilaaja tekee tilauksia hankintatarpeen ilmetessä ja määrärahojensa puitteissa. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta tilaajalle. Sopimuksen käyttäjien määrä voi vaihdella sopimuskauden aikana toiminnan ja toimipisteiden muutoksen mukaan.

Hankintayksiköllä on oikeus tarkistaa tarjoajan tarjousasiakirjoissaan antamat tiedot ennen hankintapäätöksen tekemistä. Mikäli annetut tiedot eivät pidä paikkansa, tarjous tullaan hylkäämään.

Hankintapäätöksen tekee Hyvinkään kaupungin hallinto- ja toimintasäännön mukaan kelpoinen taho.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva